<

Ремонт мав розпочатися ще влітку: у Володимир-Волинському районі тривають роботи на дорозі між селами Війниця-Локачі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:10 | 27.10.2021 / Володимир / /
Перегляди
948
/ 1 коментар

На дорозі обласного значення між селами Війниця-Локачі з середини жовтня триває ремонт. Роботи мали розпочатися в червні, але затрималися через учасників тендеру, які подавали скарги.

Наразі ремонтують відрізок протяжністю 5,5 кілометрів, розповів Суспільному селищний голова Богдан Іус.

“Дорога Війниця-Локачі у державній власності. У 2018-му році за гроші з районного бюджету виготовили проєктно-кошторисну документацію на її ремонт.

Навесні 2021-го року оплатили оновлення проєкту. “,— каже селищний голова.

Зараз на дорозі між селами Війниця – Павловичі уже поклали нижній шар асфальту протяжністю 1 300 метрів, шириною 7 метрів. Дорога, яку ремонтують, також пролягає селами Павловичі, Михайлівка та Крухиничі.

Рух транспорту на цій ділянці обмежений та здійснюється у реверсному режимі.

“У селі Крухиничі теж тривають ремонтні роботи. Тут вкладають щебенево-піщану суміш, укріплену цементом. На решті відрізку шляху знімають старе дорожнє покриття товщиною 20 сантиметрів.

На цій дорозі згодом планують встановити зупинки, облаштувати пішохідні доріжки, тротуари, з’їзди та узбіччя”, — розповів майстер підрядної організації Дмитро Балабух.

Місцевий житель Петро Свіргун каже, люди довго чекали на ремонт.

“Яма на ямі. Їхати було дуже тяжко. Машину щоразу треба було лагодити. То дуже дорого. А зараз ми дуже задоволені”, – поділився враженнями пан Свіргун.

Майстер підрядної організації Дмитро Балабух розповів, що цьогоріч планують весь відрізок дороги покрити нижнім шаром асфальту. Решту робіт виконають у 2022-му році.

За словами керівника тендерного відділу Служби автомобільних доріг Волині Руслана Пилипчука, загальний кошторис – понад 87 мільйонів гривень.

Читайте також: До дачного масиву у Зимнівській громаді планують збудувати дорогу.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа