<

Ремонт доріг триває у Володимирі-Волинському. На містян чекають нові перекриття руху

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:27 | 5.11.2017 / Володимир /
Перегляди
2
/ коментарі 2

В неділю, 5-го листопада розпочались роботи з укладання фінішного асфальтного шару  в рамках проведення ремонту дороги Володимир-Волинський – Луцьк.

Якщо іще тиждень-два тому не було відомо, чи вдасться завершити ремонт цієї траси в межах міста через погані погодні умови, то учорашній погожий день та сприятливі прогнози спонукали максимально використати цей час для проведення робіт. Відтак, учора ввечері, 4-го листопада, перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук провів нараду з представниками підрядної фірми «Автомагістраль-Південь», керівниками муніципальної та національної поліції, в ході якої було вирішено перекрити рух на автотрасі та приступати до укладання чистового шару асфальту, незважаючи на вихідний день, – йдеться на сайті міської ради Володимира-Волинського.

Уже з 7-ї години ремонтники розпочали роботу від перехрестя вулиць Устилузької та Степана Бандери, рухаючись в бік автостанції. Хід проведення ремонту проінспектували посадовці міської влади та Служби автомобільних доріг області.

Як повідомив Ярослав Матвійчук, за один неповний день, точніше станом на 15-ту годину 5-го листопада, працівниками фірми –підрядника укладено 250 тонн асфальту і робота продовжується, виконання ремонту ведеться на високому професійному рівні, а темпи укладання покриття першої смуги дороги дозволяють сподіватись, що другу смугу траси можна буде ремонтувати уже завтра.  Тож, швидше за все, рух цією вулицею буде перекрито і 6 листопада.

Власне, з цього приводу керівники усіх причетних служб зберуться на підсумкову нараду дня, після якої додаткове оголошення про завтрашні плани буде надіслане місцевим засобам масової інформації, оприлюднене на офіційному сайті міськради та у соцмережах. Так чи інакше, водіїв просять утриматись від поїздок центром міста, а при потребі скористатись об’їзними шляхами, аби не перешкоджати ремонтникам у їхній роботі.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер