<

Ремонт доріг, ТМО, стадіон, утеплення навчальних закладів: які роботи планують виконати у Володимирі у 2023 році

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:09 | 31.01.2023 / Володимир / /
Перегляди
440
/ Коментарі відсутні

Незважаючи на воєнний стан у Володимирі запланували проведення ряду ремонтних робіт щодо покращення благоустрою у місті цього року.

Якщо минулого року постанова Кабміну забороняла проводити капітальні ремонти, то нещодавно до неї внесли зміни, які дозволяють проводити роботи щодо поточного і капітального ремонту і певні роботи у Володимирі все ж планують провести. Про них розповів на брифінгу 31-го січня міський голова Ігор Пальонка.

Основна увага буде зосереджена на ремонтних роботах, які були розпочаті у минулих роках. Зокрема планують завершити ремонт приймального відділення ТМО, оскільки це є однією з умов для отримання кластерного статусу медзакладу. Там закладають фундамент, зводять нові стіни, відбувається демонтаж внутрішніх приміщень, робота триває. Також у цьому році хочуть нарешті доробити стадіон біля спорткомплексу. Там потрібно ще доробити огорожу та закласти площу для стоянки автотранспорту.

Цього року планують відремонтувати три дороги у громаді, на які виготовили документи ще у минулому році: Діхтів, Новосілки-Орані, Ласків-Вощатин. Також хочуть прокласти асфальтне покриття на 18 вулицях у громаді, згідно з переліком,я кий затверджували ще у минулому році до початку повномасштабного вторгнення. Також в планах є провести ремонтні роботи на п’яти прибудинкових територіях. Якщо все вдасться, то й відремонтують нарешті тротуари по вулиці Устилузькій, Ковельській (ліва сторона) та на вулиці Зимнівській. наразі тривають переговори, щоб роботи виконувались за кошти служби автомобільних доріг, оскільки це дорога державного значення, якщо не вдасться, то роботи виконають коштом місцевого бюджету.

Що стосується навчальних закладів, то планується завершення утеплення фасадів всіх садочків, а саме ЗДО №1 та ЗДО №7 у місті та ЗДО в селі Суходоли. Нагального вирішення потребує і ремонт даху у ліцеї №3, Центру позашкільної освіти. А також необхідно проводити ремонт у Центрі культурних послуг (колишньому РБК), у якому протікає дах. Загалом там планують провести капітальний ремонт (можливо у наступному році), наразі виготовлять лише ПКД.

Є ще ряд заходів, які стосуються благоустрою, а саме завершення робіт паркової зони біля районної ради.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця