<

Релігійна громада у Володимирі-Волинському через суд намагається стягнути з міськради понад 600 тисяч грн

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:05 | 15.11.2019 / Володимир / , /
Перегляди
3
/ коментарів 8

Релігійна організація «Релігійна громада Мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії Української Православної Церкви (Православної церкви України) міста Володимир-Волинський» звернулася до суду на міську раду.

Про це, посилаючись на ухвалу суду, повідомляє Конкурент.

Вони хочуть стягнути з Володимир-Волинської міської ради 616 тисяч 501 гривню. Ці кошти зі слів позивача є витратами, які організація понесла внаслідок поліпшення майна, проведеного згідно з договором безоплатного користування від 27 червня 2017 року.

Господарський суд Волинської області позовну заяву прийняв та відкрив провадження у справі. Підготовче засідання призначене на 3 грудня 2019 року.




коментарів: 8
  1. Ну, правильно, нащо ж ті гроші казні. Все вже ж зроблено в місті. Бізнес чисто бізнес! А якже приклад вдови, що останнє віддала в жертву??? Ви не вмієте жертву з свого карману давати? Ви ж там молитесь, от і трудіться!!!

  2. Оце за всі турботи(виділення землі,житла безкоштовного і ін.) така дяка??!!мЕРКАНТИЛЬНІСТЬ О.Евгена зашкалюе.А замітка написана недолуго. Толком і не можна зрозуміти,що це за витрати на поліпшення
    майна

  3. Гнатюк для міста за свої кошти будує набережну, а піп за міські собі хату. Як кажуть: хто на що вчився!

  4. ну капец !!! Цій церкві неправомірно було виділено землю для будівництва культурній охоронній зоні біля музею, далі хатинку на вул. Шахтарській , яка поввинна бути б віддани чи дітям , які не мають дітей , чи сімї багатодітній сімї вдови АТО … А тут ще хочуть з громади стягнути більше 600 тисяч гривнів … ЯК це розуміти ??? Можливо тому , що пан РЯБЕЦЬ є членом команди Саганюка у міськвиконкомі і часто голосує за непрвомірні рвшення , які потрібні папі …
    І якщо існують домовленості то ці 600 тисяч підуть з місцевого бюджету і тоді відповідальність має нести влада на чолі з мером ( ДЕПУТАТИ та деякічиновники), адже вони приймали рішення про передачу землі цій церкві , внаслідок чого стала можливість такого позову …

  5. і ще . А в принципі в нашому місті все можливо . Адже тільки в нас так розтринькують кошти платників платників податків на не цільові потреби всупереч вимогам Бюджетного Кодексу України – досить згадати , що були виділені сотні тисяч на ремонт казарм військових , де ж керівники військовики допустили такий стан приміщень , а може і сприяли розкрадання майна , виділили гроші поліції , і звраз вона кришує незаконні дії чиновників влвди , виділяться кошти освітнім установам міста , до яких громада немає ніякого відношення ..

  6. Попи, ви самі себе призначили прокладкою між Богом і людьми. Від імені Бога ліпите людям на вуха всяку фігню. Скільки обідів для бідних людей ви зробили цього року? Скільки цукерок занесли учням шкіл міста? Скільки витратили на розвиток обдарованих дітей? Відповіді на ці питання показують: попи, ви – непотрібні.

  7. А видумаєте тут без договорняка обійшлося? Євген не міг такого повернути без дозволу папіка. Тільки вони сподівалися, що це пройде тихо і ніхто не взнає. Але так не вдалося

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа