<

Релігійна громада села Сусваль офіційно приєдналась до ПЦУ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:57 | 5.03.2019 / Володимир / , /
Перегляди
6
/ коментарів 5

4 березня 2019 року, представники громади села Сусваль Володимир-Волинського району зустрілись із єпископом Матфеєм, де написали про приєднання до ПЦУ.

Про це йдеться на сайті Володимир-Волинської єпархії ПЦУ.

Відтак 4 березня єпископ Матфей у приміщенні єпархіального управління зустрівся з представниками Різдва-Богородичної громади села Сусваль Володимир-Волинського районного благочиння, які під час зборів 3-го березня, підтримали рішення про перехід з Московського патріархату у Православну Церкву України.

Під час зустрічі було написано прохання на ім’я Преосвященного єпископа Матфея, щоб прийняти їх у клір Володимир-Волинської єпархії Православної Церкви України.

Архієрей задовольнив їх прохання.




коментарів: 5
  1. Брехня чистої води. Прихожани с.Сусваль на зборах релігійної громади своєю більшістю (2/3) підтвердили свою принадлежність юрисдикції Української Православної Церкви під керівництвом блаженнішого митрополита Онуфрія!
    Навіщо кожного разу писати неправду???

  2. І я так кажу, навіщо кожного разу писати неправду: брехня чистої води. Немає “Української православної церкви під керівництвом блаженнішого митрополита Онуфрія”, це “Російська православна церква в Україні під керівництвом Гундяєва і Путняєва”

    • Якщо людина ідіот, то це на довго, далі прислужуйте філії РПЦ.

      Кляті москвофіли.

  3. Дивно порівнювати 340 чоловік за ПЦУ і 40 за УПЦ. Тому, про які 2/3 може бути мова)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер