<

Реконструкція дороги від КПП “Устилуг” до Володимира-Волинського відбуватиметься за європейським принципом “Dеsign and Build”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:54 | 8.12.2016 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарі 2

Технологія вперше буде застосована на ділянці національної дороги Н-22 від КПП «Устилуг» до міста Володимир-Волинський Волинської області

Наступного року розпочинається реконструкція автомобільної дороги на трасі Н-22 від контрольно-пропускного пункту «Устилуг» до міста Володимир-Волинський. Цей проект буде профінансований коштами з кредиту Уряду Польщі. Саме на цій ділянці дороги вперше в Україні буде реалізовуватися поширений в країнах ЄС принцип будівництва доріг «Dеsign and Build». Суть його полягає в тому, що єдина підрядна компанія спочатку проектує ділянку дороги, а потім її реконструює, – повідомляє Державне агентство автомобільних доріг України.

«До цього часу завжди спочатку проводився тендер на розробку проекту, а потім ще один на його реалізацію. Принцип «Dеsign and Build» дозволяє зменшити вартість реконструкції та знайти найоптимальніші технологічні рішення», — зазначає Олександр Кава, радник керівника Державного агентства автомобільних доріг.




коментарів: 2
  1. Тедер хто виграє ,може якась нова Аміла і скільки думають вкрасти з цих грошей ?Виникає запитання до валютного фонду і до інших структур ,які дають гроші Украіні :невже вони не розуміють ,що злодійска влада в Украіні іх краде і чесно потім дивиться ім в очі .

  2. 100% правда, частину коштів вкрадуть. Краще б Польща разом з кредитом і прислала свою фірму та її робітників для виконання робіт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер