<

Раніше судимий володимирчанин потрапить за ґрати через крадіжки продуктів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:48 | 15.06.2020 / Володимир / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Раніше судимий уродженець Володимира-Волинського вкотре скоїв низку злочинів. За сукупність доведених скоєних злочинів найближчі 2 роки 6 місяців він проведе у місці відбування покарань.

Про це відомо з вироку Володимир-Волинського міського суду, – передає Княжий Град.

30 квітня у приміщенні супермаркету “Сіті”, що по вулиці Луцька 148, у Володимирі-Волинському чоловік викрав із полиць торгового залу вказаного супермаркету дві пляшки віскі: “Johnnie Walker Red Label”, ємністю 0,7 л., вартістю 453,18 грн. та одну пляшку “Johnnie Walker Black Label”, ємністю 0,7 л., вартістю 362, 62 грн.

Крім того, 9 травня з супермаркету “Наш край”, що по вулиці Луцька, 105, у місті Володимир-Волинський викрав із полиць торгового залу вказаного супермаркету одну пляшку настоянки “Becherovka 38%”, ємністю 1л., вартістю 418, 38 грн.

Того ж дня, 9 травня зловмисник повернувся на місце скоєння злочину у супермаркет “Наш край” і здійснив крадіжку пляшки “Абсент Xenta” ємністю 0,5 л., вартістю 342, 00 грн.

Наступного дня, 10 травня чоловік викрав з супермаркету “Наш край” пляшку “Captain Morgan “Black Spiced” ємністю 0,7 л., вартістю 319,00 грн.

Згодом, за півгодини у цьому ж супермаркеті викрав пляшку лікеру “Sheridans” ємністю 0,5 л. вартістю 382, 05 грн.

Чоловік свою вину визнав повністю.

“Вказав, що надалі їх (викрадений товар – ред.) продавав для того, щоб мати можливість харчуватися. У зв`язку із звільненням з місць позбавлення волі та запровадженим в країні карантином не мав можливості працевлаштуватися. Заявив про щире каяття, зазначив про свої наміри в майбутньому відшкодувати заподіяну шкоду потерпілим”, – йдеться у постанові.

Читайте також: “По гарячих слідах”: встановили, хто вкрав дві пляшки елітного алкоголю у супермаркеті Володимира-Волинського




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер