<

“Радикальна Партія Олега Ляшка” на міського голову Володимира-Волинського висуватиме кандидатом Віру Тарликову-Чайковську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:47 | 20.09.2015 / Володимир / /
Перегляди
4
/ коментарі 24

Більш неочікуваного повороту подій, ніж відбуваються із кандидатами на посаду міських голів від “Радикальної Партії Олега Ляшка” у Володимирі-Волинському не переживає наразі жоден регіон Волині. 13-ть годин тому на сторінці Володимира Кучера, обласного очільника вищеназваної партії, у соцмережі Фейсбук з’явилося повідомлення про кандидатів на посади міських голів. У Володимирі-Волинському “радикали” пропонують Віру Тарликову-Чайковську, у Нововолинську – Віктора Ярему.

Вже тривалий час точаться баталії навколо Володимир-Волинського осередку “радикалів”.  Досі ходили лише чутки, без офіційних підтверджень, що поруч із офіційним осередком партії на чолі із Дмитром Юзвенком, існує тіньовий – на чолі із щирою “ношоукраїнівкою” пані Вірою Тарликовою-Чайковською. Разом із нею в список тепер вже радикалів потрапили її “любі друзі” пан Едуард Залуський – відомий редактор “Міста Вечірнього”, Олександр Радзік – син Наталії Любімцевої (очільниці “Спілки промисловців та підприємців”) та ряд інших не менш відомих осіб.

Що так змусило змінити “політичну орієнтацію” цих вельмишановних містян – наразі не відомо. Не менш цікавим лишається і реакція досі офіційно існуючого Володимир-Волинського осередку “Радикальної Партії”, яких просто списали з рахунків, звинувачуючи їх у “зраді ідеалів Майдану” та звинувачуючи у причетності до Партії Регіонів.

Окрім того, не менш важливим є і процедура, у юридичному плані, заміни одного осередку іншим, зважаючи на новий закон “Про вибори” та стислі строки, що на це лишилися у обласних “радикалів”.




коментарів: 24
  1. Агов !Чесні “бізнесмени” ,щоб вас зареєстрували потрібно буде чесно заповнити декларацію , яка буде оприлюднена!!!

  2. Це – …ОПА! І до того ж повна ОПА!Усі пОЦреоти рвуться до влади під брендом Ляшка. В Едика справи все гірше ідуть з газетою, журналісти нормальні повтікали, набрав таких, шо мама мія. З жінкою не може розділити майно “чесно нажитое непосильним трудом”, то рішив полізти у дУпУтати. Дивно, шо Грека у списку не видно. І цей зброд збирається керувати містом????

  3. А той турміян вже погасив свою судимість? Аферист блін по самі нєкуда і лізе в депутати! В сраку реальніше! А долбаний грек пішов в укропи – скоро вилізе кандидатом.Надія була на зінкевича, так він падла папіку продався і контрабандою занявся. Г…ни всі!

  4. Реєстрація відбуватиметься до 30.09! Протягом наступного тижня ШОКУ буде багато… але Чайковська радиКАЛКА – це ЧУДО!

  5. Володимир Бондар ( (2008 рік – Член партії «Реформи і порядок» (Фракція «Наша Україна») – сірий кардинал, який рулить процесом підбору кадрів до “Радикальної партії). Микола Буліга (2006 р. – керівник виборчого штабу блоку «Наша Україна» у Волинській області),одногрупник Володимира Бондаря, який сьогодні є керівником обласного виборчого штабу “Радикальної партії”.Віра Чайковська-Тарликова ( В 2010 році обрана до міської ради у багатомандатному виборчому окрузі від міської організації політичної партії «Наша Україна», член міської організації партії «Наша Україна»). Це всі перебіжчики і політичні пристосуванці тепер перескочили до радикалів. Чи не здається вамце дивним, володимир-волинці?

  6. Хлопці і дівчата та це круто. Малюйте картину з одного боку Саганюк з іншого – Юнак, Зінкевич, Чайковська, Коба. ПАПА вічний мер Володимира!!!!

  7. Юнакові як серпом по одному місці. Чайковська молодець – і регіоналів вставила і Юнака вставить.

    • Хто вставить? Ви що обкурились? Щоб перемогти діючого мера потрібно було висунути єдиного кандидата від опозиції. А так всі ринулись в мери і всі остануться за бортом. Із-за своїх амбіцій всі будуть страждати. І тепер нехай хтось з кандидатів скаже що вони про народ дбають. Дійсно торгаші, тільки тут вже починають торгувати народом, а потім і Україною.

  8. Вот в который раз убеждаюсь в том, что Этот сайт среди обыденных публикаций пропихивает гузевскую, тоесть своего хазяина, пропаганду.хотите “изоблачить” в который раз людей, которые свои именем и бизнесом противостоят существующим в городе и районе порядкам.тех, людей которые есть оппонентами действующего мера и его поддерживающего названого народного депутата.почему не напишите, кто “шел” от радикалов в местные депутаты по предварительному списку(работники горисполкома, Гербора, бывшие регионалы), составленном Юзвенком, Климюком и Подзидзеем?Спросите руководителя в области Кучера почему он разогнал местную липовую организацию, и как просил Чайковскую возглавить предвыборный процесс от Радикальной партии.Многое можно рассуждать о Ляшко и о других фигурантах этой политической партии, а также о тех кто на местах борется с теми, кто просто топит людей, живет и наживается.Завтра увидите все плоды правящей партии или блока.Начиная от Президента, главы Волынской администрации, местных князьков и естествеено Вашего Гузя.Но вы об этом не напишите-вы побоитесь остаться на улице.Как очевидна журналисткая проституция.

    • Кстати по поводу “противостояния”! Если Вам кажется, что это борьба “добра” со “злом” Вы глубоко заблуждаетесь! Во Владимире ДОБРА НЕТ!!! Это чистой воды рванье за кусок границы. К сожалению(

  9. Торгаші виторгували собі продажну партію Ляшка, нероби Самопомагають власні кишені набивати людськими грошами, ті хто при владі вже всі в партіях провладних, Юнак на тракторі фотграфується – тіпа фермер, тіпа укроп вирощує, свободівський кандідат Павлуша тільки втікає, як не від армії, то від суда…То може ну їх ті вибори? тож нема кого вибирати!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  10. Місце у радикалах вартує чималі кошти: від 5 тисяч зелених. І ноги ростуть з Луцька.Хіба проста людина, яка дійсно варта місця мера, може його посісти? Де вона візьме такі гроші? Простих кидають на передову. І чогось ні одного з ветеранів АТО та тих, хто повернувся звідти, немає у списках. А от синок Любімцевої чогось намалювався там. Він хто? Що він такого зробив, щоб бути депутатом? А Біянов хто? Фотограф Залуського? То це тепер по таким стандартам ідуть у депутати? Дивно, шо Едик ше свою вірноподдану Дворецьку туди не пхає. Хотя все може бути. Бізнес тріщить по швам, то треба шкуру спасати. З Оцалючкою не вийшло пропхатись в РДА, то тепер тільки на себе розщитує.

    • Там всі вояки і учасники “бойових дій”. Хто відвойовував свій кантрабас, хто машинки з-за кордону, хто валюту, хто гривні бідних українців, хто воював з повєстками в армію, хто нападав на людей і захищав риговську аліну сич, хто воював на волинському сафарі…….Там вже всім треба кантуженим на полях бою інвалідність давати! Ох…нні дупутати-жуліки!

  11. Хай розкажуть , горе волонтери. Як вони співпрацюють з Саганюком. Він же кришує Костіка бізнес контрабанда сігарет. Скільки в списках таких бандітів? Делівері пересилають , наркоту і зброю. О це такі будуть списки очолювати. А тим паче ще Зінкевич на мера піде. Той ж ЖИД не вміє дваслова нормально звязати!

    • Ви тільки подивіться на їхній сторінці активіста які вони вчора фотки виклали. Аліна Сич регіоналка і перша скониняка, яка засирає своїми відходами з птічніків землі біля озера лісного. Пришеблений льошка панасюк лєпший друг її і защитнік. З яких пір та дама стала піклуватись дітьми чи помагати армії? А вони такі патріоти і купились до тої мразі. Там обоюдний бізнес. І такі бабки прокручують волонтери! Нехай скажуть де ті машини що пригнали под видом на ато? І чого борусевича вадіма не посадили за розсилку наркоти на схід? Чого тараса ярмолюка за точку в центрі города тоже ні? А офігєнний пашка ніде не робить і нічого немає, а на що живе? Народ, ви не уявляєте що то за люди. У них падлив всюда свої люди – в мінтярні, на митниці, в сбу і вже подвязки мають на сході для збуту наркоти. Ви думаєте як прийде та банда то людям краще буде? Вони похлєщє папіка. БАНДИТИ под відом валанторів!!! Радикали ще курять проти них. Чого мартинюк покинув їх якщо вони такі офігенні? Побачив що вони гроші тирять і людям брешуть, та й той жид з пришльопком своїм не давали і слова нікому другому сказати. Вожді мєсной кантрабанди! Для них люди тільки як способ наживи! І з саганом вони реально в ладах – то одне шобло!

      • Та чого ви накинулись? ну приїхали люди погуляли скупились. знижки зараз великі. Карточка панасюка все оплатить. може ще хтось хоче на неї пару грошиків своїх закинути?

  12. Реально вибирати нема з кого.А вибирати з помiж зла -менше зло- не хочеться.

  13. Люди не уявляють i не хочуть уявляти .Ведутся на дармовi зошити , бо за бронiкi в три дорога переплачували, а забувають , що дармовий сир у пастцi.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер