<

Пиятика на зупинці закінчилося різаниною: у Володимирі судили чоловіка, який завдав другу три ножові поранення

13:25 | 30.04.2023 / Володимир / , , /
Перегляди
771
/ 1 коментар

Житель Володимира, який у березні 2021 року завдав товаришу по чарці три тяжких ножових поранення, відбувся умовним покаранням.

Опівночі 7-го березня 2021 року володимирчанин, знаходячись на зупинці громадського транспорту, розпивав зі своїм товаришем алкогольні напої. І під час словесного конфлікту завдав другу кілька ножових поранень: в область черевної порожнини та два удари ножем в область грудної клітки. Цим він спричинив потерпілому колото-різані поранення, ускладнені внутрішньочеревною кровотечею, які, згідно з висновком судово-медичної експертизи, відносяться до тяжких тілесних ушкоджень. Про це йдеться у вироку Володимир-Волинського міського суду від 15-го березня.

Проти чоловіка порушили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 КК України (Нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження небезпечного для життя в момент заподіяння).

У суді чоловік повністю визнав свою вину, запевнив, що щиро розкаявся у вчиненому та просив суворо його не карати. А також повідомив, що добровільно відшкодував потерпілому завдані збитки.

Потерпілий, у свою чергу, зазначив, що претензій до обвинуваченого не має.

Суд визнав чоловіка винним та призначив йому покарання у виді 5 років позбавлення волі. Однак звільнив його від відбування покарання, якщо протягом 2,5 років іспитового строку не вчинить нового злочину.




один коментар
  1. Тільки в Україні можна за важкий кримінал отримати умовний термін, заплативши гроші або залякавши потерпілого? У якій країні світу таке можливе?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер