<

Питання занедбаних земель Міноборони порушили на громадській раді у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:14 | 15.08.2017 / Володимир / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

15-го  серпня відбулось засідання громадської ради Володимира-Волинського. На ньому заслухали доповідь заступника міського голови Олега Свідерського про  ситуацію щодо несплати податку за землю Міністерством оборони України до міського бюджету. 

За інформацією офіційного сайту Володимир-Волинської міської ради, до 2014-го року відповідно до чинного законодавства Міноборони було звільнене від сплати цього податку. Пізніше ж було внесено зміни в Податковий Кодекс і вирішення питання платити чи не платити було покладене на орган місцевого самоврядування. На території міста знаходиться багато земель Міноборони і вони тривалий час не використовуються за призначенням. На них знаходяться приміщення, які перебувають у напіврозваленому вигляді і  виконавчому комітету відомі факти комерційного їх використання невідомими суб’єктами господарювання. Через це міська рада кілька років поспіль не звільняла квартирно-експлуатаційний відділ від сплати даного податку, а саме на його балансі перебуває ця нерухомість. Поки борги ростуть, у місті збільшується черга військовослужбовців, що чекають своєї земельної ділянки.

Члени громадської ради вирішили направити письмове звернення до Міністра оборони щодо сприяння у вирішенні цього питання.

Також на засіданні громадська рада затвердила план роботи на півріччя.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер