<

Письменниця, журналістка та букблогер Віталіна Макарик представила збірку, у яку увійшло її оповідання

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:07 | 21.09.2018 / Володимир /
Перегляди
25
/ 1 коментар

«Перше побачення» – саме так називається збірка прози від семи авторів, котру представили 20-го вересня читачам Володимира-Волинського. Захід відбувся у рамках святкування 10-річчя місцевої книгарні «Є». 

Оповідання володимирчанки Віталіни Макарик під провокативною назвою «Ліфчик» розмістили у збірці першим. Не зважаючи на таку назву, розповідає авторка, нічого інтимного в оповіданні немає.

“Моя героїня – звичайна дівчина, яка збирається на перше побачення. Вона начиталася глянцевих журналів і знає, що жінка почувається впевнено, коли на ній дорога і гарна білизна. Тому з пошуків такого предмету гардеробу починається її підготовка до побачення”, –  розповіла Віталіна Макарик.

Також авторка поділилася історією, як оповідання потрапило у збірку. У своєму блозі, де Віталіна розповідає про враження від прочитаних книжок, вона розкритикувала книгу для підлітків, яку їй надіслало видавництво. Виявилося, що авторство книги належить директору видавництва. Він подякував за ґрунтовну і відверту критику, а через деякий час Віталіні запропонували написати оповідання.

Аби придбати книгу до книгарні «Є» прийшло багато друзів та знайомих авторки, а також просто любителів книжних новинок. Модерувала зустріч із авторкою Тетяна Дьоміна.

Детальніше про подію у відео:




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця