<

П’яний водій, який збив велосипедистку у Володимирі, відсидить рік у в’язниці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:39 | 26.09.2022 / Володимир / , /
Перегляди
509
/ 1 коментар

У Володимирі судили водія, який у стані алкогольного сп’яніння збив жінку на пішохідному переході. Волинян проведе рік за ґратами.

Про це стало відомо з вироку Володимир-Волинського міського суду, повідомляють Волинські Новини.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася торік 11-го червня на вулиці Ковельській у Володимирі. П’яний водій Volkswagen Passat, здійснюючи обгін на пішохідному переході автобуса «ПАЗ», порушив правила дорожнього руху та через неуважність здійснив наїзд на жінку, яка переходила проїзну частину дороги. Внаслідок ДТП потерпіла отримала легкі та середні тілесні ушкодження, зокрема перелом.

Допитаний в судовому засіданні водій визнав свою вину. Він пояснив, що в день ДТП зранку рухався на авто зі швидкістю 10-15 кілометрів на годину, автобус стояв на зупинці, він обігнав його, однак на пішохідному переході зачепив заднє колесо велосипеда, який вела потерпіла, внаслідок чого спричинив їй тілесні ушкодження.

Також чоловік вказав, що зранку в Турійську випив горілки, після чого сів за кермо. Волинянин частково відшкодував потерпілій матеріальну та моральну шкоду, приніс свої вибачення, щиро розкаявся у скоєному, просив суворо не карати.

В підсумку суд визнав його винним та призначив покарання у виді одного року позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на три роки.




один коментар
  1. А у Новіку реально добитися щоб повернули кошти за лікування? Винуватець мае кошти на дорогущого адвоката, а копійки шкодуе возмістити! Ну, ну…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер