<

П’яна водійка БМВ хотіла перекласти вину на матір: власник розтрощеного у Володимирі авто вимагає справедливого суду

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:56 | 14.10.2021 / Володимир / , /
Перегляди
8130
/ коментарі 3

В редакцію БУГу звернувся мешканець Володимир Олег Гриценко з проханням допомогти. Чоловік розповідає, що його авто розтрощили в ДТП, яке трапилося у місті на вулиці Луцькій 22-го серпня. Тоді він чудом сам не постраждав, адже вийшов з машини за кілька хвилин до того, як в неї влетіла п’яна водійка на чорному БМВ.

Нагадаємо, у Володимирі 22-го серпня сталася резонансна аварія. БМВ на швидкості пошкодила припарковані автомобілі.

25-річна водійка була у стані алкогольного сп’яніння, норма алкоголю в її крові була перевищена у майже 9 разів. Результат тесту на драгері показав 1,76 проміле алкоголю в крові, при допустимій нормі 0,2 проміле.

Як розповідає Олег Гриценко, з того дня впродовж двох місяців він бореться за справедливість, а ще – ходить пішки. Автомобіль, за допомогою якого він заробляв кошти – стоїть і чекає ремонту та коштів страховки.

Відтоді чоловік не почув в свою адресу вибачення з уст ні водійки, ні її родини. Але його здивувало та обурило зовсім не це. А те, розповідає, що його, як потерпілого та учасника події навіть не запросили на розгляд судової справи. Засідання відбулося у Володимирі в суді 12-го жовтня.

За словами Олега, у поліції повідомили, що запрошувати мали з суду, проте ніякого повідомлення йому не приходило. Дізнався про засідання випадково і відразу прийшов. Його з зали спробували “витурити” захисники водійки БМВ, розповідаючи судді, що він ніяка не потерпіла сторона. Натомість суддя залишив його в залі та вислухав.

Олег розповідає, що чекає на справедливий суд і побоюється, що суддю хочуть заплутати та ввести в оману.

Таким чином, чомусь, справу про водійку розділили на дві частини. 12-го числа слухалася справа адміністративного характеру, а на 19-те жовтня була вже призначена справа – про п’яне водіння.

“12-го жовтня 25-річна водійка, яка перебувала за кермом Олена Р. заявила, що насправді за кермом не була. Кермувала буцімто її мама. Як так? Є купа моїх свідків, які бачили, що за кермом була вона і яких не покликали. Натомість у залі суду я побачив свідків, які взялися неясно звідки. Є ж відеодокази, де видно, що матір виходить з пасажирського сидіння.

Я так розумію, що була придумана схема, коли на справі щодо порушення правил дорожнього руху і пошкодження авто 12-го жовтня мама повинна була взяти всю вину на себе, а вже наступний суд про п’яне водіння би не відбувся, адже за кермом вже була би по паперах не Олена, а мама. Так суддю хотіло провести, але у залі суду з’явився я”, – розповів Олег.

За словами чоловіка, водійка БМВ таким чином хоче уникнути покарання та зберегти роботу, адже працює у ЗСУ. Пан Олег просить чесного та справедливого суддівства та покарання для людини, яка своїми діями могла призвести до смерті інших учасників дорожнього руху.

Шановні читачі, якщо у вас є фото та відеоматеріали з події 22-го серпня, просимо надсилати у інстаграм, фейсбук чи на пошту bugorgua@gmail.com. Всі матеріали будуть передані пану Олегу для того, щоб долучити їх до матеріалів суду. Гарантуємо анонімність.

БУГ слідкуватиме за розвитком подій у судовій залі 19-го жовтня.




коментарів: 3
  1. Їзда п’яним не кримінал, а адмінка. Потерпілому раджу являтися у суд і надати клопотання про залучення свідків або інших доказів

  2. Треба, щоб усі хто обурювався в інсті і фб ішов у залу суду!!! П. Олег, знайдіть спосіб поширювати інформацію про дату і час наступних засідань, щоб можна було прийти. Це єдиний спосіб законно вплинути на суддю і адвлкатів!!!

  3. А мама таки винна: чого 26 років тому гaндoна не натягнула батькові алкашки?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок