<

Пункт пропуску «Устилуг» планують оновити за майже 200 млн грн

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:24 | 6.01.2022 / Володимир / , , /
Перегляди
1721
/ 1 коментар

24-го грудня оголосили тендер на реконструкцію міжнародного автомобільного пункту пропуску «Устилуг» у Володимир-Волинському районі.

На реконструкції пункту пропуску, що розташований на кордоні з Польщею, попередньо планують витратити 195 547 525 гривень. Йдеться про роботи, пов’язані з об’єктами завершеного чи незавершеного будівництва та об’єктів цивільного будівництва. Пропозиції виконавці можуть подавати до 25-го січня. Аукціон відбудеться 2-го березня, – йдеться на сайті державних закупівель.

Оновити пункт пропуску за адресою вул. Левінцова, 58, 60, у місті Устилузі, планують через півтора року до 30-го червня 2023 року. Замовником робіт виступає Державна митна служба України.

Нагадаємо першим питання необхідності реконструкції митного пункту пропуску “Устилуг” підняв народний депутат України Ігор Гузь. 11-го березня минулого року він з головами прикордонних громад та головою районної ради, обласними депутати зустрілися з начальником митного посту «Устилуг» Олександром Оникійчуком та прикордонниками. Мета зустрічі було розробити план спільних дій, щоб лобіювати питання реконструкції пункту пропуску.

БУГ також писав, що після довгої перерви через карантинні обмеження, пункт пропуску “Устилуг-Зосін” запрацював у червня 2021 року.




один коментар
  1. С польской стороны большой , современный , светлый . С Украинской темный , на уклоне , совковый. Это все про КПП Устилуг.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер