<

Психологи пройшли професійний тренінг у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:00 | 24.01.2015 / Володимир / , /
Перегляди
1
/ 1 коментар

На базі Володимир-Волинської гімназії імені Олександра Цинкаловського пройшов навчальний семінар-тренінг  «Психологічний супровід учасників АТО та членів їх родин», організований методистом психологічної служби В.Г. Сєргєєвою. У ньому  взали участь практичні психологи, соціальні педагоги міста та району. 

Своїми знаннями поділився доцент кафедри практичної психології та безпеки життєдіяльності Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, кандидат психологічних наук Антоній Мельник, який неодноразово бував у зоні АТО, допомагав нашим воїнам в досить складних умовах війни, співпрацює з кризовими центрами області та охоче ділиться своїм досвідом з психологами, які готові допомагати людям.

Анна Лисакова, волонтер Ковельського центру допомоги 51 ОМБР, яка посприяла швидкій організації семінару, розповіла про досвід роботи ковельчан в реабілітаційних групах.

Зранку до пізнього вечора дружньо та активно співпрацювали психологи, слухали міні-лекції, знайомилися з професійними методиками та техніками. В ході роботи семінару спеціалісти окреслили наступні запити та перспективи. В той же час нові знайомства серед фахівців психологічної служби міста та району посприяють ефективній роботі, обміну знаннями та методиками.

Учасники семінару зізнались, що така специфічна робота для більшості спеціалістів психологічної служби є новою. Але на сьогодні очевидна необхідність соціально-психологічного захисту та психологічної допомоги і окремим людям,  і цілим соціальним групам. І за неї тепер беруться на Волині практичні психологи та соціальні педагоги.

Джерело: Освіта Володимир-Волинського району.




один коментар
  1. Їм потрібно працювати зі всіма учасниками АТО І також волонтерами які туди їздять

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа