<

Психологи, майстер-класи та розважальні заходи: як працюють з дітьми-переселенцями у громаді Володимира

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:32 | 20.05.2022 / Володимир / , /
Перегляди
232
/ Коментарі відсутні

З перших днів війни громада Володимира стала прихистком для більш ніж 4000 вимушено переміщених батьків та дітей.

У громаді організовано надання психологічної, юридичної, медичної допомоги та соціальної підтримки, а також ініційовано безліч корисних проєктів, які допомагають вимушено переміщеним діткам адаптуватися в новому середовищі та відволіктися, повідомляють у фейсбук-спільноті “Громада, дружня до дітей та молоді”.

Зокрема колектив ЗДО «Вишиванка» щотижня проводить рефлексуючі ігри, майстер-класи та розважальні заходи у спорткомплексі «Олімп», спрямовані на зняття напруги та психологічного розвантаження дітей.

Не забувають у Володимирі і про навчання дтлахів. У зв’язку зі збільшенням кількості запитів від батьків з кінця квітня почали відновлювати свою роботу заклади дошкільної освіти. Головним критерієм для відновлення роботи закладів є наявність безпечних укриттів.

На сьогодні заклади загальної середньої освіти за дистанційною формою відвідують 117 вимушено переміщених дітей.

Також відновили свою діяльність дитячо-юнацька спортивна школа ім. Олексія Зінкевича, дитяча музична школа, дитяча художня школа ім. Миколи Рокицького, центр позашкільної освіти та міський центр «Спорт для всіх» в гуртках та секціях яких займаються 54 вимушено переміщених дитини.

А Центр позашкільної освіти щотижня проводить різноманітні майстер-класи, гуртки та розважальні заходи для усіх охочих дітей громади.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок