<

Псевдостуденти намагалися підкупити прикордонницю на Устилузі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:27 | 28.08.2022 / Володимир / , /
Перегляди
1411
/ коментарі 3

28-го серпня прикордонники на ПП «Устилуг» затримали чоловіків призовного віку, які спробували «домовитись» з правоохоронцями, запропонувавши їм 500 доларів та 500 євро хабаря.

Про це повідомляє пресслужба Волинського прикордонного загону.

Відтак, 29-річний водій «Ауді», який їхав до Польщі через пункт пропуску «Устилуг», на паспортний контроль, як підставу для перетину кордону, надав документи про навчання за кордоном. Під час перевірки в інспекторки виникли сумніви щодо їх дійсності, тому папери вирішили вивчити ретельніше. Розуміючи, що його документи «липові», чоловік запропонував прикордонниці 500 доларів США за не притягнення до відповідальності та безперешкодний пропуск. 

Таку саму аферу спробував провернути й 28-річний уродженець Полтавщини, який їхав за кордон пасажиром цієї ж автівки. Аби «вирішити» питання щодо пропуску псевдостудент  надав неправомірну вигоду у розмірі 500 євро. 

В обох випадках прикордонниця від коштів відмовилася. Спроби підкупу службової особи правоохоронці задокументували встановленим порядком. Про виявлення ознак кримінальних правопорушень, передбачених ст.ст. 369 та 358 Кримінального кодексу України прикордонники поінформували співробітників Національної поліції.




коментарів: 3
  1. а от за глум над співробітниками прикордонної служби в особливо принизливому вигляді (ну хто ж, хто стільки дає на лапу, та ще й з однієї автівки?????????) то в умовах воєнного часу зразу має бути вишка! Без суда і слідства

  2. Чекаємо на новину:
    Псевдостуденти домаг …ой намагались підкупити псевдоприкордонників :)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа