<

Призначили тимчасового перевізника на маршрут №4 у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:41 | 11.10.2021 / Володимир / /
Перегляди
4105
/ Коментарі відсутні

У Володимирі призначили тимчасового перевізника, що обслуговуватиме міський маршрут загального користування № 4 «Скотофуражний ринок – Цукровий завод».

Це пов’язано із тим, що колишній перевізник, який обслуговував даний маршрут, написав заяву щодо розірвання договору на перевезення пасажирів. Про це йшлося під час виконкому міської ради Володимира 11-го жовтня, – повідомляють на сайті міста.

За пропозицією начальника управління інфраструктури Ігоря Возного порядок денний було доповнено проєктом рішення «Про укладання тимчасового договору про організацію перевезень пасажирів на автобусному маршруті загального користування №4 «Скотофуражний ринок – Цукровий завод».

Члени виконавчого комітету одноголосно підтримали проєкт рішення, тож перевізника ФОП Петра Павловського визначено тимчасовим виконавцем пасажирських перевезень. З ним буде укладено тимчасовий договір про організацію перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування №4 «Скотофуражний ринок – Цукровий завод» терміном – до дати початку дії договору з перевізником-переможцем конкурсу, але не більше ніж на 3 місяці.

Незабаром буде оголошено конкурс на право здійснення перевезень пасажирів на цьому маршруті.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер