<

Привітання міського голови Володимира-Волинського із Днем Соборності України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:10 | 22.01.2015 / Володимир / /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

22 січня український народ відзначає День Соборності України. Саме в цей день 1919 року на площі перед Софією Київською було урочисто проголошено злуку Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки.

96 років тому український народ реалізував своє багатовікове прагнення жити у соборній державі, сповідувати єдині національні і суспільні цінності, спільними силами дбати про безпечне, гідне і процвітаюче життя людей, як належить великій європейській нації

Сьогодні перед нашою державою постали нові виклики. Багато наших земляків на Сході України відстоюють , свободу і незалежність нашої Вітчизни.

Ми повинні зробити все від нас залежне задля того, щоб територіальна цілісність нашої держави, скріплена кров’ю мільйонів незламних борців, навіки залишилася непорушною. Тільки в соборності та єдності душ, демонструючи перед усім світом неподільність української землі, непохитність та монолітність української нації, ми досягнемо головної мети – збудуємо економічно та духовно багату, вільну та демократичну європейську Україну.

Бажаю усім міцного здоров’я, щастя, добра і злагоди. Миру вам і Божої Благодаті!

Міський голова Петро Саганюк




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер