<

У Володимирі-Волинському привітали ветеранів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:34 | 10.05.2019 / Володимир / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

До Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 57-ом ветеранам Другої світової війни виконавчий комітет Володимир-Волинської міської ради передав подарунки у вигляді вітальних листівок від міського голови Петра Саганюка та продуктових наборів.

Подарункові набори ветеранам війни вручили за місцем їх проживання, у лікарнях, інтернатних закладах системи соціального захисту, – йдеться на офіційному сайті Володимира-Волинського.

Зокрема, напередодні відзначення 74-ої річниці перемоги над нацизмом 8-го травня 2019-го року заступник міського голови Лариса Кулікова завітала додому до Івана Колтикова. З нагоди свята захиснику України у роки Другої світової війни був вручений продуктовий пакет. Також ветеран отримав побажання міцного здоров’я та бадьорості та щирі слова вдячності за мужність.

Для Івана Колтикова подарунок був приємною несподіванкою, він подякував за турботу і увагу. Продуктовий пакет стане у нагоді, проте найбільшим дарунком для нього є спілкування, пам’ять і повага.

9-го травня із щирими вітаннями з нагоди Дня Перемоги, побажаннями довголіття, благополуччя та миру передав продуктові пакети Олені ЛяшукЄфросинії Вільчинській та Катерині Передерій секретар міської ради, заступник міського голови Олег Свідерський.

88-річна Олена Ляшук поділилася з гостем розповіддю про свій життєвий шлях. Під час розмови піднімали  також питання пенсії, субсидії та необхідності лікування.

У Володимирі-Волинському привітали й ветеранів, які перебувають на стаціонарному лікуванні у Володимир-Волинському територіальному медичному об’єднанні. Їм висловили пошану за силу духу, стійкість та відвагу.

Наснаги, добра та оптимізму зичили ветеранам працівники територіального центру соціального обслуговування.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер