<

Прикордонники пропонують перенаправляти автомобілі з “Устилуга”на “Угринів”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:32 | 3.06.2017 / Володимир /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Прикордонники пропонують розвантажити пункт пропуску “Устилуг” завдяки перенаправленню частини автівок до пункту пропуску “Угринів”, що на Львівщині.

Про це йшлося 1-го червня, під час наради у Волинській ОДА, – пише “Волинська правда”.

Начальник Львівського прикордонного загону Сергій Мельник звернувся до голови облдержадміністрації Володимира Гунчика з проханням посприяти вирішити проблему, спричинену неможливістю наразі розвантажити пункт пропуску “Устилуг–Зосін”. З його слів, варто було б частину автомобілів спрямовувати на пункт пропуску між Україною та Республікою Польщею “Угринів – Долгобичув”. Прикордонник зауважив, що наразі “Угринів” майже пустує, тоді як на “Устилузі” – часто черги.

Утім, на його переконання, мандрівники не хочуть їхати на “Угринів” через погану дорогу із Володимира-Волинського до Нововолинська. Тож Сергій Мельник просить голову ОДА посприяти ремонту цього відрізку автошляху.

Натомість очільник Волині зауважив, що знає про цю проблему і буде шукати шляхи її вирішення. Наразі ж він дав доручення департаменту інфраструктури і туризму забезпечити хоча б ліквідацію ямковості на цій дорозі, аби в майбутньому завдяки цій дорозі направляти частину автівок на “Угринів”.




один коментар
  1. Так через Угринів навіть блок сигарет н еперевезеш! А в Устилузі все проходе!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер