<

Причини отруєння дітей у Лудинські школі досі не відомі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:18 | 13.03.2017 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Як відомо, 3 березня понад двадцять школярів цього закладу було госпіталізовано у Володимир-Волинське територіальне медичне об’єднання через симптоми, викликані отруєнням невідомою речовиною.

У зв’язку з цим був зміщений графік занять, діти пішли на канікули. У приміщенні проводилися необхідні заходи: вологе прибирання та провітрювання навчальних класів, коридору, у підсобці кабінету інформатики (в місці розливу хімікату) було зірвано й замінено підлогу. Взято верхній шар грунту для проведення додаткових експертиз, – пише Волинь.

Однак, за словами голови Володимир-Волинської районної ради Романа Гука, досі нема результатів аналізів, на основі яких можна було б визначити, яку речовину хтось заніс у школу.

Начальник Володимир-Волинського відділення управління Національної поліції у Волинській області підполковник Михайло Бобик уточнив, що відбір зразків невідомої речовини для її ідентифікації направлено в Київ, а тому залишається чекати на офіційний висновок компетентних служб. Він також повідомив про те, що триває досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 статті 137 КК України.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер