<

Проєктанти оглянули «червону лікарню» у Володимирі, де планують облаштувати реабілітаційний центр для військових

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:36 | 14.06.2022 / Володимир / , /
Перегляди
1583
/ Коментарі відсутні

13-го червня міський голова Ігор Пальонка разом із директоркою ТМО Тетяною Ващук та проєктантами здійснив робочий візит на територію колишнього інфекційного відділення ТМО, де з часом планується облаштування реабілітаційного центру для військовослужбовців.

Нещодавно, після поїздки у місце розташування бригади, очільник міста уже анонсував ідею щодо створення потужного реабілітаційного центру у Володимирі, де має надаватись фізична, ортопедична та психологічна допомога бійцям, повідомляють на сайті міста.

«Система охорони здоров’я, яка сьогодні працює у нашому місті, показує, що вона дає гідну відповідь на ті виклики, що приносить війна. Та ми повинні працювати на перспективу і готуватись до тих негативних наслідків, які все ж будуть після перемоги. Такі реабілітаційні центри вже необхідні країні», – наголосив міський голова.

Доцільність та перспективу створення реабілітаційного центру уже попередньо було обговорено з керівниками депутатських фракцій, які представлені у Володимирській міській раді. Важливою та доречною вбачає появу такого закладу у громаді Володимира й керівниця КП «Володимир-Волинське ТМО» Тетяна Ващук.

Тож в межах підготовки до реалізації даного проєкту міський голова оглянув територію розташування потенційного об’єкта разом із проєктантами, які мають досвід в облаштуванні таких центрів.

В результаті було дане доручення управлінню містобудування та архітектури, а також керівництву ТМО надати усі необхідні вихідні дані фахівцям для проєктування центру. Питання фінансування цього важливого проєкту буде винесене на розгляд чергового засідання виконкому.

Нагадаємо: В «червоній» лікарні у Володимирі планують облаштувати реабілітаційний центр для військових




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа