<

Провели реконструкцію тепломережі біля школи №5 у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:49 | 13.07.2021 / Володимир / , /
Перегляди
531
/ Коментарі відсутні

Комунальне підприємство «Володимир-Волинськтеплоенерго» завершило втілення заходів інвестиційної програми підприємства на 2020-2021 рр.

У рамках інвестпрограми силами працівників провели реконструкцію тепломережі котельні на вулиці Луцька, 168-К (по стадіону Володимир-Волинської ЗОШ №5 імені Анатолія Кореневського до ТК-26), – інформують на сторінці комунального підприємства “Володимир- Волинськтеплоенерго”.

«Наші працівники замінили 320 погонних метрів зношених трубопроводів теплових мереж на нові попередньо ізольовані відповідно до встановлених стандартів, норм та правил. Дані теплотраси служитимуть десятки років», – зазначає директор теплоенерго Сергій Коба.

Втілені заходи дозволять підвищити енергоефективність, надійність та безаварійність тепломереж, сприятимуть зменшенню електроенергії та допоможуть скоротити витрати на експлуатацію та обслуговування наносних систем в процесі виробництва теплової енергії.

Процес втілення:

Після проведених робіт працівники теплоенерго забезпечили засипку ям, вирівнювання поверхні та відновлення ґрунтового шару.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер