<

Провели парад ялинок у ліцеї №3 Володимира

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:30 | 15.01.2022 / Володимир / /
Перегляди
512
/ Коментарі відсутні

В НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцей» №3 у Володимирі учні і вчителі організували парад новорічних ялинок .

Про це Слову Правди розповіла заступниця директора з виховної роботи НВК Оксана Кротач.

Папір, метал, дерево, природні матеріали, пластикова пляшки і стаканчики, ватні палички, лоточки для яєць, одноразові виделки, пінопласт і навіть макарони – над якими тільки матеріалами не чаклували юні майстри, перетворюючи їх на святкові, ошатні, оригінальні ялинки.

Є і традиційна «ялинка»-дідух, зібрана із запашного збіжжя. Привертає увагу і ялиночка, створена дітьми з особливими освітніми потребами із інклюзивних класів.

 За умовами параду-фестивалю, кожне деревце –  не менше 50 сантиметрів на зріст. Хенд-мейд ялинки мав представити кожен клас, але діти настільки захопилися, що презентували по декілька від класу, перетворивши коридори школи на  святковий ліс.

У НВК №3 щороку вигадують щось цікавеньке, аби наповнити школу новорічною атмосферою, розповідає Оксана Кротач. Так вторік майстрували фотозони, де учні могли зробити круті світлини. Цього року, окрім ялинок, школу прикрашають витинанки, які створили вчителі трудового та образотворчого мистецтва.

«Взагалі ж грудень для нас – насичена і яскрава пора в позаурочній діяльності, адже діти втілюють чимало спільних креативних проектів та активно беруть участь у творчих конкурсах різного рівня – від шкільних до обласних», – розповідає Оксана Кротач і ділиться підсумками місяця.

Так, на конкурс «Новорічна композиція» представили роботи учні від 1 до 11 класів, усього 59 красивих композицій, найкращі з яких відзначені на міському й обласному рівнях.

Так, в обласному конкурсі друге місце з колажем «Зимова казка» посіла Яна Хомич (керівниця  Людмила Дубинчук), а третє четвертокласниця Іринка Коколюк змайструвала символ року – яскравого тигра з цукерок (керівниця  Олена Здомищук). До речі, Іринка вже четвертий рік поспіль створює композиції у вигляді покровителів прийдешнього року, її роботи завойовували перше і друге місця на всеукраїнському рівні.

На дистанційному конкурсі різдвяно-новорічної атрибутики «Святвечір» перше місце в області посіла четвертокласниця Богдана Тищук, яка змайструвала панорамну розгортку інтер’єру української хати і зобразила родину за святковою вечерею у Святвечір.

Відзначили в обласному конкурсі «Дідух» і спільну роботу п’ятикласників Анастасії Лукашук, Нікіти Рудакова та Софії Проценюк. У створенні розкішного дідуха їм допомагав класний керівник, молодий і креативний педагог, вчитель польської мови Володимир Шилінговський.

«Ми пишаємося творчими здобутками учнів і вдячні педагогам та батькам, які підтримують їх і допомагають, а також директору школи, який прихильно ставиться до того, що дитяча фантазія й уява, втілені у креативних витворах, наповнюють освітній простір», – підсумувала Оксана Кротач.

І хоч через ковідні обмеження наживо побачити парад-фестиваль ялинок можуть лише школярі, однак помилуватися їхніми витворами на світлинах запрошуємо всіх охочих.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер