<

Провели навчальну пожежну евакуацію студентів педагогічного коледжу у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:12 | 24.03.2021 / Володимир / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

24-го березня у Володимир-Волинському педагогічному коледжі провели навчальну евакуацію студентів під час умовної пожежі.

Вогнеборці 7-ї ДПРЧ показали, як за допомогою оперативних дій та якісного спорядження можна врятувати постраждалого з вогняного полум’я. Під час пар пролунало 3 довгих дзвінки, які інформували про термінову евакуацію, всі студенти та викладачі вийшли на вулицю.

Прибула пожежна служба, одягнула все необхідне спорядження та відправилася на порятунок умовно постраждалого. Для імітації пожежі використали думову шашку. Також студенти мали змогу побачити власними очима як правильно використовувати вогнегасник.

Директор навчального закладу Микола Савельєв наголосив, що ці попереджувальні дії необхідні для підготовки студентів до екстрених ситуацій.

“Ми живемо в умовах війни і мусимо вміти оперативно групуватися у разі будь-якої надзвичайної ситуації. На щастя, наш коледж жодного разу не потерпав від пожежі, проте ми кожного року, залучаючи пожежників, нагадуємо студентам, що потрібно бути напоготові завжди, – сказав директор.

Нагадаємо, що нещодавно у гуртожитку педколеджу також відбулася навчальна евакуація.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер