<

Протягом лютого у Володимир-Волинському будуть відновлювати усі «бомбосховища»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:25 | 7.02.2015 / Володимир / , , /
Перегляди
54
/ Коментарі відсутні

Протягом лютого у Володимир-Волинському мають подбати про облаштування місць, де можна буде заховатись у випадку небезпеки, зокрема відновити більшість із 67 міських укриттів.

Про це ішлося під час робочої нараді у міськвиконкомі 6 лютого, – пише “Волинь Post

Як повідомив начальник міськрайонного відділу управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Волинській області Віктор Воробйов, на сьогодні у місті є 67 укриттів. З їхнім розташуванням можна буде ознайомитись на сайті міської ради, де незабаром розмістять таку карту.

вже найближчим часом містянам необхідно прибрати підвальні приміщення, відновити, а при потребі обладнати в них освітлення, встановити на будівлях вказівники та напрям руху до них, а також забезпечити інформацією про відповідального за приміщення (номер квартири в якій знаходиться ключ від укриття).

Більшість видів робіт покладаються на ЖЕК №1, житлово-будівельні кооперативи, об’єднання співвласників багатоквартирних житлових будинків, а також на керівників установ та організацій, у приміщеннях яких є підвали.

Особливу увагу планують звертати на загальноосвітні школи та інші навчальні та дошкільні заклади міста.

Перший заступник міського голови Микола Веремчук закликав усіх жителів міста не нехтувати елементарними вимогами щодо обладнання укриттів і поведінки під час надзвичайних ситуацій. Також він повідомив, що наприкінці місяця буде проведено перевірку виконання усіх поставлених вимог.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця