<

Думки демобілізованих бійців АТО про суд над воїнами 51-ї ОМБР

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:30 | 12.06.2015 / Володимир / /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Коментарі демобілізованих бійців АТО, щодо суду над 22-ма військовослужбовцями 51-ї механізованої бригади, що дислокується у  Володимирі-Волинську. 

“Літом минулого року я перебував у Донецькій області, а взимку 2015-го – у Луганській. Не розумію, за що солдатів мають судити. Хлопці не винні що потрапили у полон, вони і так вистояли 10-ть днів, не маючи боєприпасів. До АТО працював різноробочим. Хлопців буду підтримувати, але, нажаль, не своєю присутністю”.

Андрій Карабась військовозабовязаний з 51-ї бригади.

“Перед тим, як потрапив на Схід, ніде не працював. Минулого року, 8-го квітня, забрали в АТО. В основному перебував на блок постах, також був у населених пунктах Волноваха і Саур-Могила. Не згідний з тим, що наших героїв судять. Вони не винні – винна влада. Буду присутній на судовому засіданні підтримаю хлопців”.

Ярослав Юрчук військовий 51 бригади.

“Працював на шахті «Бужанська» до Антитерористичної Операції. На даний момент також працюю. Відношусь до суду нвд бійцями колишньої 51-ї ОМБР погано, бо на відміну від командирів, наші хлопці – герої. Присутній, нажаль, не буду”.

Василь Шліхта з 51 бригади.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця