<

Пропозицію щодо передачі в оренду котелень теплокомуненерго відхилили депутати Володимир-Волинської міськради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:05 | 10.06.2016 / Володимир / , /
Перегляди
5
/ коментарів 25

На 8-й сесії депутатів Володимир-Волинської міськради сьомого скликання, яка відбулась 10-го червня, розглядали пропозицію щодо передачі в оренду котелень та теплових мереж “Володимир-Волинськтеплокомуненерго”.

В проекті рішення запропонували до передачі в оренду котельні та теплові мережі по вулиці Павлова 20К, Луцькій 146К, Котляревського 10К для здійснення реконструкції газових котелень з встановленням твердопаливних котлів на альтернативних видах палива.

Міський голова Петро Саганюк. відразу запевнив, що трудовий залишиться працювати на підприємстві. Лише “постраждає” керівний склад.

В ході гострого обговорення проекту рішення, депутати за нього не проголосували. Однак влаштували допит новому директорові “Володимир-Волинськтеплокомуненерго” на рахунок відповідності освіти, стажу роботи, досвіду.

Винували і кардинальні пропозиції: Ярославу Жуку пропонували очолити підприємство або ж взагалі звільнити. Була пропозиція провести грунтовний аудит підприємства, але це дороговартісно для підприємства, котре знаходиться в борговій ямі.




коментарів: 25
  1. Через того жучару депутати просто приймуть рішення скинути аткий баласт як теплокомуненерго, і почнуть працювати з інвестором… Там проблем таких не буде…і вода цілодобово, і опалення дешевше… він напевно в долі з інвестором, бо грає йому на руку)

    • в долі з так званим” інвестором ” ті , які хочуть віддати підприємство зятю Вірковського , ті , які хочуть це питання проштовхнути любим способом , навіть ігноруючи закони , ті ,які підготували документацію і надали дані ” прихватизаторам ” з Луцька ,ті , які завели підприємство в фінансовий тупик , ті , які вимили кошти , що заробив колектив і віддали їх іншим структурам , ті , які з високих трибун звинувачують безпідставно Жука , бо якщо він був би винуватий в чому , бо його давно б звільнили з роботи , ті, які кажуть , що підприємство має борги , а не кажуть , звідки вони виникли , ті , які кажуть , що підприємтво треба виводити з піке , а призначають директора , який нічого не тямить ні в економіці , ні в бухгалтерії , немав діла ні дня безпосередньо з виробництвом .
      Цей інвестор тільки трохи більше року працює в сфері теплопостачання ,і прийшов і заробляв гроші на підготовленому обладнанні підприємства , поставив тільки котли , а все інше було підготовлено працівниками підприємства , то чому б не зарообляти легко гроші , а запускав теж минулого року котельню , яку вже забрав інвестор ( спитайте газовиків ) особисто Саганюк , то хто в долі ???

  2. дати глибокий економічний аналіз за 2 дні???? п. Тимосевичу, а Ви можете зробити ГЛИБОКИЙ аналіз за 2 дні????? легко сказати, тяжкіше зробити, особливо, коли з технічної сторони інформації ЖОДНОЇ

    • пан ПравДа , а подивись, як хто на сесії голосував за здачу в приватні руки котелень теплокомунененрго – всі депутати маріонеткової свити мера , депутати- запроданці від Укропу та від Батьківщини , а п. Тимосевич і навіть Мороз правильно ставили питання економічної доцільності передачі в приватні руки котелень , бо вони думають , які будуть наслідки передачі для жителів міста в цілому і тому голосували проти або утримувалися свобода , наш край та самопоміч , а дати глибокий аналіз повинна була зробити комісія , оголювана заступником мера Матвійчуком , яка працювала більше 3-х місяців , і Тимосевичу і Морозу з огляду на це повинні були давно дати відповідь чи чиновники місквиконкому чи директор підприємства , а зробивши аналіз того що зясовують та коментаристи такі як Ви , Гнат , 123, Жорік , зразу стає ясно чий це заказ для коментарів і звідки дме вітер …

  3. Так йому стопудово долю запропонували! От він і саботує роботу!то ж і дурну ясно,шо продався Жук!!!

    • а можливо в долі ті депутати , які голосували за те , щоб віддати в приватні руки , а можливо товариству , яке очолює зять Вірковського – депутати папи – блоку Порошенка, майже вся Батьківщина , майже весь укроп і молодці тут свобода , наш край і самопоміч , що розібралися в ситуації і не дали хапнути котельні в які держава вклала в минулому році майже 3 млн. грн.

  4. 100% Жук робить все для того аби тепло скоріше віддали,через нього вся й заворуха)))

    • а, головні то штовхачі “прихватизації ” теплокомуненерго- ті , що біля корита папіка , і які не мають фаху або досвіду роботи на своїх високих посадах у владі міста – це Матвійчук та Фіщук і це стало очевидно по виступах на останній сесії , Фіщук вигадав байку про те , що нібито ” Нафтогаз ” хоче і сам забрати наше теплокомуненерго , а справді підприємство давно існує закон , що підприємства, щл природними монополістами не підлягають приватизції і передачі у власність іншим особам ( це х майно громади міста ) Матвійчук основним аргументом за передачу в оренду назвав фінансовий стан підприємства , хоч був на чолі комісії ,що перевіряла підприємство і добре знає справжню причину фінансових трудношів ,що фінансові проблеми міста створені і завдяки недолугим діям директорів підприємства , які призначив по контракту папік , чому не розбирався в причинах і їх не поміняв , він же кожний рік бачив , що підприємство більше ніж останніх років пять років щороку мало більше ніж мільйон збитків і те , що влада і сама грабувала підприємство ( сприяла тому , що жек вимив більше 1,5 млн .грн в 2011-2014 р.р., сприяла тому , що підприємство перечислило сотні тисяч гривні своїх же зароблених грошей приватному підприємству з Нововолинська ” Сантезмонтаж ” , що керує Коптюк за передачу на баланс міста військових містечок , сотні тисяч гривні тій же структурі за роботи , які могли значно дешевше бути виконані працівниками самого підприємства в той час ,коли підприємство не працювало повний тиждень і це в ремонтний період ,влада нічого не зробила , щоб повернути більше 500 тисяч грн , які підприємство заплатило з своїх зароблених грошей податковій в 2012 чи в 2013 році , в той час , коли по офіційними статистичними даними підприємство мало значні борги -і це влада добре знала , а подивіться скільки є розроряджень міського голови , які були підготовлені Фіщуком про те , щоб безкоштовно віддати комусь різні матеріали труби , плити , цеглу з складів теплокомуненерго , навіть для себе ” забрав ” легковий автомобіль ” Жигулі ” з підприємтва нібито в оренду чи позичив , а всі ці гроші мали б піти як оплата за використаний природний час і не було б шрафних санкцій , значно менший був би борг за газ і не було б аргументів у влади про передачу в оренду підприємства , а так влада і державна і місцева спільними зусиллями довели фінансовий стан до ручки ( майже до прірви) , – розчистили плацдарм для обшорних мішків ( може надіються і що і їм з цих мішків перепаде ) і кричать – Жук винуватий в всьому і рятуйте теплокомуненерго .

      • Ти, Реаліст, трохи не відаєш розкладом і далекий від реальності … Почитай ЗУ про стабілізацію НАК Нафтогазу, вивчи його і тоді будеш знати, що Фіщук, навідміну від тебе, більш адекватний в цьому питанню. Сидиш тут, в місті, створюєш ілюзію роботи, хоча думаєш лише за свої конституційні права на пенсію і т.д., а багато ти міг доказати в Києві…Де на твій чос не ведуться адекватні люди? Ото подумай, перед тим, як писати скарги, щоб накласти штраф, бо саме ти і ведеш теплоенерго до банкрута і інвестора…Скільки, ти кажеш, тобі Глущук пропонував взятки? а ти до грошей жадібний..за копійку…в суд подасиш)

  5. а той Жук хоч раз в Київ їздив, вирішувати питання по проблемах…багато говорить..а ні хєра не робить..то б може знав хоч ситуацію в реальності що відбувається… а не тільки ля-ля-ля, сам бля з собою))

    • вирішувати питання треба не в Києві , а тут на місці , київські чиновники нам не допоможуть , теплоенерго треба подавати позови в суд і забирати назад свої кошти , що віддала чи забрала , чи дозволила , чи наказала влада- поки не пізно ???

      • Вирішувати питання на місцях, коли в Києві сотворяють “продумані” закони, то те саме, що ти лепечиш язиком, а позитивного результату 0,0! Але накрутити народ в Володимирі простіше, як поїхати в Київ і дійсно щось добитися і сказати – ото я зробив краще…А то тільки суди, кляузи, скарги, штрафи, зарплата. Коли вже знову в суд, продажна і шизанута жадіна?

  6. А в компетенції Жука ніхто і несумнівається. Це ефективний менеджер, який умудряється нічого не робити, не за що не відповідати і отримувати 10 тисяч заробітної плати щомісяця з коштів, які споживачі оплачують за тепло. Він гонить на попередніх директорів і цілком справедливо, адже це один з них перерізав шнурок коли Жук вішався, це один з них забрав із собою у могилу таємницю про те, що Жук лікувався у Львові на Кульпаківській (психіатрична лікарня) від шизофренії, але в нього невиліковна форма яка має періодичне загострення, особливо в весняний і осінній періоди, – зверніть коли небудь увагу як його без діла носить по місту а на обличчі дибілуватий оскал, коли в інших людей в цьому місці посмішка. Жук справедливо гонить на папіка, бо в свій час дитячий майданчик навпроти володимиртепло був відданий Жуку під садівництво. А тепер з ним самопоміч теж ради не дає – в складі партії просто відсутні психіатри. Жук гонить на Фіщука, бо той завжди рубає правду матку про те які мотиви насправді в цього шизофреніка – для прикладу на останніх зборах Жук запропонував 12 заробітних плат виплачувати працівникам володимиртепло у разі звільнення. А Фіщук відкрив очі – Жуку до пенсії лишилося 12 місяців. Жук звинувачує Жек в проблемах на володимиртепло, але замовчує, що через нього цю фірму оштрафували на півтора мільйони гривень і тепер їх будуть виплачувати споживачі тепла. Шановні продавці шнурків і мила, не продавайте йому цих товарів, бо в недалекому майбутньому знову буде вішатися а вас звинуватить у цьому.

    • О, які подробності! то треба дати запит в лікарню, щоб підтвердили діагноз Жука. Може то ми зря всі мучаємося з тим озабоченим? Може треба скинутися і купити йому путівку на оздоровлення в Липини?

    • Та дайте вже тому депутату мотузку і мило…Ну не вдалося з першої спроби, то хай вже іде, зараз, напевно, ніхто і заважати не буде…а то ж шиза в одного, а мучаємося всі

  7. На скільки відомо,він зробив все для того аби не проходити медогляд особисто,питання Чому?!

    • ну ж що ще придумають посіпаки та маріонетки папіка , видно вже дуже пече правда Жука , ось казяться і придумують всякі небилиці інших аргументів проти правди ж немає , а час і люди зроблять вмсновки про все …

    • ну най більше завжди лови злодія кричать саме злодії , ну щоб очорнити і зламати Жука , в його ворогів та в свити мера всі методи добрі , не здивуюсь , що завтра появиться інформація , що Жук – вампір і пє кров з малих дітей , а відносно психічного здоровя , думаю , при таких психологічних навантаженнях з мером , з старим і новим директором , маріонетками влади , що знаходяться в конторі теплокомуненерго рідко хто б справився , так що успіхів , тобі Жук , якщо ти читаєш ці коментарі і не звертай уваги на ці безглузді випади твоїх недругів.

  8. Правильно,значить якщо він так ганить інших,то сам такий..це з ваших слів…коли людина бідозрює інших в чомусь, значить судить по собі!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа