<

Проїзд у міських маршрутках Володимира-Волинського повернеться до 2-х гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:03 | 3.03.2015 / Володимир / /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

Вже сьогодні увечері мешканці Володимира-Волинського знову платитимуть у міських маршрутках по 2 гривні. Таке рішення було прийняте на нараді міського голови із перевізниками.

Реакція міського голови Петра Саганюка – миттєва. Зранку підприємці, взявши приклад із сусіднього Нововолинська, підняли ціни на проїзд, а вже о 14.00 мер зібрав перевізників, аби запитати, як так сталося, що у Володимирі-Волинському порушується закон.

Присутніх підприємців привели до тями і нагадали, що на сьогодні завершується процедура встановлення  тарифів на перевезення пасажирів в розмірі 2,50 грн. по місту. Ці розрахунки були погоджені Волинським відділенням Антимонопольного комітету України.  Відповідно до вимог  Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» 10 березня заплановано проведення громадських слухань, після яких буде прийняте відповідне рішення виконавчого комітету міської ради.

Отже, ні про які 3 гривні мова і не йдеться. Ще міський голова наголосив, що забороняє відмовляти у проїзді дітям та пенсіонерам, навіть якщо ті не мають грошей на проїзд.

Виходити із ситуації транспортники будуть шляхом скорочення кількості рейсів. Проте, наголошувалося, щоб це не стосувалося пікових годин.

ы00005




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок