<

Проїзд до ТЦ “Євродім” розблокували, конфлікт хочуть вирішити у суді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:31 | 13.04.2016 / Володимир / , , /
Перегляди
13
/ коментарі 2

Бетонні плити прибрали із проїжджої частини та поскладені у кутку на території ТЦ “Євродім”. Станом на ранок 13-го квітня майже нічого не нагадує про вчорашній конфлікт.

Нагадаємо, підприємець Сергій Ситник встановив загороджувальні бетонні плити та цим перекрив проїзд до ТЦ “Євродім”та відділення “Нової пошти”.

Ввечері того ж дня конфліктна ситуація між Ситником та Русланом Морозом продовжилася. На місце подій викликали поліцію.

Як повідомили у правоохоронних органах, вони вже зібрали матеріали та наразі проводять перевірку. Бетонну загорожу прибрали ще ввечері. Більше інформації поліцейські не надали.

Наші журналісти намагалися поспілкуватися із охоронцем території про подій вечора 12-го квітня, але він відмовився будь-що коментувати, мовляв, на роботу прийшов лише зранку і все спокійно.

Також до нас потрапили документи, у яких пан Ситник просить у правоохороних органів наряд поліції для забезпечення порядку, щоб не допустити кровопролиття під час перекривання в’їзду на територію.

12966763_1596216230669386_1264355752_n (1)

Із нашою редакцією поділилися планом земельних ділянок, через які тримаває спір. Червоним відзначено, де саме перекрили в’їзд на територію. На схемі видно, що часнина приміщень, які належать Олені Мороз, заходять і на територію Сергія Ситника.

1

Наразі відомо, що конфлікт хочуть вирішувати у суді.

Читайте також: Боротьба за скандальну ділянку у Володимирі-Волинському триває. 




коментарів: 2
  1. А судити напевно Пікула буде?Хто ж іще?!Володимир став бандитським містом!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа