<

Пройде реструктуризація управлінського апарату Володимир-Волинського міськвиконкому

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:34 | 24.11.2015 / Володимир / /
Перегляди
3
/ 1 коментар

24-го листопада міський голова Володимира-Волинського на апаратній нараді повідомив, що планується провести реструктуризацію управлінського апарату міськвиконкому.

Глобальних змін не планується, правда, деякі зміни буде винесено на розгляд депутата міської ради на наступній сесії.

Так, прийнято рішення. що за рахунок скорочення одиниць інших відділів міськради буде створений новий, який би працював над написанням та розробкою програм розвитку міста.

Також, прийнято рішення ліквідувати відділ внутрішньої політики та створити організаційно-аналітичний. Реструктуризація передбачається  в межах тих одиниць, що наразі наявні у штаті.

“Місто немає “ізюминки”. Я був в Замості, Грубешові, у нас не гірші парки, але їх можна прикрасити. Потрібен пам’ятник Небесній Сотні та борцям за Незалежність України. Можна писати проект, нехай громада міста долучається, гроші на реалізацію ми знайдемо. Особисто я хочу, щоб десь у місті поставити фонтан і біля нього облаштувати зону відпочинку” – зазначив Петро Саганюк.




один коментар
  1. Фонтан? А, може, дороги найперш зробимо замість калюж на грунтових? Петру Даниловичу треба їздити та ходити по місті побільше, а не сидіти в кабінеті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер