<

Проект “Спортивний депутат”: Олег Свідерський спортсмен чи хвастун?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:45 | 3.11.2017 / Володимир / /
Перегляди
3
/ коментарі 2

Проект “Спортивний депутат” триває! Цього разу журналісти інтернет-видання “БУГ” відвідали тренування секретаря міської ради Володимира-Волинського Олега Свідерського.

Олег Свідерський під приціл журналістів попав, адже на своїй сторінці у Фейсбук часто викладає фото на яких катається на велосипеді, чи бере участь у велопробігах. Однак вже при запрошенні депутат зізнався, що займається волейболом і запросив саме на це тренування.

Волейбол – командна гра! Хто краще розповість про уміння депутата як не колеги? Як оцінили рівень гри Свідерського напарники? Як охарактеризували спортивні уміння? А головне – чи дійсно Олег Свідерський уміє грати волейбол?  Також, хто ще з депутатів Володимир-Волинської міської ради потрапив в об’єктив камер?

Про це та інше дивіться у сюжеті:

Результати:

  • Депутат грав у волейбол більше 2-ох годин. Брав активну участь, часто торкався м’яча.
  • Спортивні колеги підтверджують, що депутат займається волейболом вже багато років.
  • Сам Олег Свідерський зізнається, буває що доводиться пропускати тренування через певні причини. Тому необхідності у повторному відвідування його тренування ми не побачили.
  • Депутат підтвердив – запрошення для участі у проекті “Спортивний депутат” дало йому додаткову мотивацію займатися частіше і не пропускати тренувань.
  • Олег Свідерський отримав відзнаку за участь у проекті, оскільки, на нашу думку, дійсно є хорошим волейболістом та пропагує спортивний спосіб життя.

А як думаєте ви?




коментарів: 2
  1. “Хвастун і дурень од природи, Що ні робив, то все не в лад” (Іван Котляревський)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа