<

Продукти харчування військовослужбовцям відділу прикордонної служби «Пархоменкове» привезли учні Суходільської школи Володимир-Волинського району

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:56 | 23.03.2016 / Володимир /
Перегляди
23
/ Коментарі відсутні

22-го березня учні ЗОШ села Суходоли привезли допомогу прикордонникам на заставу “Пархоменкове”. продукти харчування збирали мешканці сіл Новосілки, Суходоли, Федорівка та Заріччя. Організатором такої акції виступив зарічанський сільський голова Ігор Пальонка. Про необхідність у допомозі військовослужбовцям , у ході свого візиту на Волинь повідомив начальник Львівського прикордонного загону Юрій Тимчук.

Для дітей – цікаві екскурсії, знайомство із службовими собаками, відвідини пам’ятника тим, хто загинув на заставі у роки другої світової війни. Військовослужбовцям – продукти харчування: і одним приємно, і іншим – корисно. Діти сюди потрапили не прості – переможці звітного концерту школи. а поїздка – гарна винагорода від директора школи Віктора Рупши.

Історію застави гостям розповіли начальник відділу капітан Роман Дворак та заступник по роботі з особовим складом капітан Олександр Цопа. Найбільше враження на учнів, особливо хлопчиків, справив автопарк бійців. Нові ланд ровери, пікапи, снігоходи, квадроцикли, мотоцикли, катер – такого більшість із них у житті не бачили. Прикордонники повідомили, що уся техніка придбана для них Євросоюзом.

Посидівши та пофотографувавшись на новинках сучасної техніки, діти перейшли до вольєрів службових собак, які разом із бійцями охороняють дежавний кордон. Годувати їх, звісно, заборонено – це не зоопарк, сміялися військові. Мали гості нагоду і відчути себе порушниками кордону, відвідавши кімнату, де утримують злочинців.

Кульмінацією екскурсії стало відвідання пам’ятника загиблим воїнам у роки Другої світової війни.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер