<

У травні продовжать асфальтувати вулицю Устилузьку у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:16 | 11.05.2021 / Володимир / , , /
Перегляди
11
/ Коментарі відсутні

11-го травня міський голова Ігор Пальонка на брифінгу повідомив, що ремонтні роботи з асфальтування вулиць Володимира продовжать у травні. Зокрема йшлося про ремонт на вулиці Устилузькій.

Мер повідомив, що мав розмову із представником польської сторони близько трьох тижнів тому, під час якої йшлось про те, що роботи буде відновлено, повідомляє офіційний сайт міста.

Також Пальонка запевнив, що вже починають звозити техніку для робіт до в’їзду у місто.

“Найближчим часом проведемо перемовини із підрядником і з’ясуємо, яка там наразі ситуація”, – проінформував міський голова. 

Роботи з асфальтування вже закінчені на вулицях Незалежності та Сагайдачного і наразі розробляється документація на капітальний ремонт вулиці Павлова, аби у цьому місяці оголосити тендер, за словами мера.

“Оголошено також тендер на асфальтування вулиці Озерної у селі Заріччя. Переконуватиму депутатів виділити кошти на ремонт кількох бічних вулиць, мешканці яких самі виготовили ПКД”, – поділився Пальонка.

Нагадаємо, що ями на перехресті Устилузької і Козацької біля пам’ятника-танка також обіцяли заасфальтувати під час капітальних робіт на вулиці.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер