<

«Найбільша з проблем Володимира-Волинського – гральні автомати», – Петро Саганюк

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:16 | 29.01.2019 / Володимир / /
Перегляди
3
/ коментарів 6

Міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк назвав однією з найбільших проблем міста гральний бізнес та наголосив, що міська влада не має змоги з ним боротися.

Про це мер зазначив на черговому брифінгу 29-го січня.

“Проблема з проблем Вололимира-Волинського – це гральні автомати! Ви подивіться скільки їх розвелося в місті. Ми не маємо змоги їх закрити. Пишемо листи всюди і нічого не допомагає. Хтось їх певно кришує”, – підсумував Саганюк.

Міський голова розповів, що протягом тижня до нього надійшло кілька звернень громадян щодо грального бізнесу. Молоді жінкі скаржаться, що чоловіки витрачають всі кошти сім’ї. Та навіть, за словами Саганюка, залежність від автоматів мають неповнолітні діти, яким виповнилося лише 15-16 років. Нібито вони вимагають по 600 гривень щодня в батьків і програють їх.

Нагадаємо, що питання гральних автоматів у Володимирі-Волинському підіймають не вперше. Раніше депутати міської ради подавали запити в прокуратуру і це результатів не дало. Тим часом лише в центрі міста працює до п’яти таких закладів.




коментарів: 6
  1. Театр абсурду! Всі добре знають, що саме Саганюк їх кришує і без нього не може відкритися жоден магазин у місті! Таке враження ніби нас читачів та містян мають за дурнів!

  2. хм, не зрозумів.. хіба Піночет був проти гральних автоматів ? може ще на Лас-Вегас бонбу кинути ?

  3. Нема змоги закрити ,а контролювати ,теж нема змоги ? Зайдіть в перший попавший цей заклад і побачите гральні автомати .Виникає питання ,де поліція ,чи можне вона кришує цю бидлоту ,як кришує сигаретний і горілчаний бізнес , на вічній точці 20 липня і все стане зрозуміло .Людям Саганюк вішає лапшу на вуха ,що щось робить ,але місто стає притоном і збіговиськом криміналітеру ,який кришує і Міська рада ,своім пофігізмом .

  4. роздуми пана мера про існування грального бізнесу нагадує принчу про крокодилячі сльози – ну що заважає пану меру звернутись так як він може в поліцію , так як він звертається по інших питаннях і поліція їх вирішує , та і в міськраді є ціла юридична служба – нехай порадить як треба діяти … Але головне в місті не гральний бізнес ,а значне розбазарювання бюджетних коштів – коштів платників . І тут чиновникам ведеться як рибам у воді- ніхто не перевіряє куди ці гоші йдуть куди і в які кишені гроші пливуть …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа