<

Про якість роботи нової влади та план розвитку Володимира – нардеп Ігор Гузь на гутірці Княжого

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:43 | 27.08.2021 / Володимир / , /
Перегляди
574
/ Коментарі відсутні

22-го серпня на гутірках другого дня фестивалю «Княжий» виступав народний депутат, голова оргкомітету фестивалю Ігор Гузь. Обговорювали політичну та економічну ситуацію в Україні, курс на зміни нової влади Володимира та Нововолинська, а також план ровитку Володимира на найближчий рік.

На думку нардепа, ситуація на Донбасі залишиться незмінною: війна не закінчиться і не продовжиться, допоки Російською Федерацією керує Путін.

Щодо вакцинації: Гузь повідомив, що сам вакцинувався двічі файзером. Він вважає, що, якщо щеплення від коронавірусу зробить весь світ, то це надійний спосіб боротьби з недугом.

Дупутат відзначив хорошу роботу муніципальної варти в Нововолинську, яка звертає увагу на порушення держслужбовців також.

“Не можна будувати магазини без дозволу та продавати кавуни в невідведених для цього місцях. Деякі нововолинські політики звикли так робити і похвально, що муніципали не допускають беззаконня від будь-кого”.

Гузь розповів, що у Володимирі планується запускати процес реконструкції валів городища. Ціна всієї роботи – 40 мільйонів. І ці кошти потрібно лобіювати

“Це враховуючи повне окультурення історичної пам’ятки: з дерев‘яними мурами, освітленням та реконструйованими будівлями всередині.”

Підняли також питання про повернення історичної назви Володимиру.

“Перейменування – це історична справедливість. Століттями Володимир був Володимиром. Незважаючи на критику і несприйняття частини містян, я бажаю, щоб до нового року міські депутати переконали районних і обласних, а потім і депутатів верховної ради, що Володимир має носити свою історичну назву.”

Зазначимо, що традиційно на фестивалі гутірка з головою оргкомітету є наймасовішою.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа