<

Про випадки корупції у Володимирі-Волинському та Фестивалі до дня міста розповів Петро Саганюк

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:59 | 9.06.2015 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарі 3

Для цього у міськвиконкомі діє “гаряча телефонна лінія”. Номер, на який записуватимуться повідомлення про випадки корупції в органах місцевого самоврядування, а також хамства та хабарництва – 3-57-01.

Міський голова Петро Саганюк пообіцяв кожному мешканцю міста прослуховувати записи, що робитимуться на “гарячій лінії” та реагувати миттєво.

“Ситуація така, що багато чого можна було б виправити в ешелонах влади, якби люди не мовчали”, – каже Саганюк. “А так – українці терплячі: нахамив держчиновник – людина голову опустила і пішла, вимагають хабара – то ще й вибачаються, що не мають за що дати. А треба не мовчати – дзвоніть, повідомляйте. Але факти, будь ласка”, – сказав Саганюк.

Загалом, мер каже, що діалог готовий вести з містянами з будь-яких питань. Зокрема, наразі підготував лист із проханням допомогти хворій дитині, яка потребує кошти на операцію. “Хоча сім’я прописана в районі, я матір ганяти по бюрократичним щаблям не став – надіслав лист до семи підприємців міста з проханням надати кошти на операцію. Сподіваюсь, ми це питання вирішимо”, – розповів мер.

Окрім того, на щовівторковому ранковому традиційному спілкуванні з пресою, очільник Володимира-Волинського розповів, що днями мав розмову із дружиною одного із військовослужбовців, яка сказала, що у зоні АТО досі є проблема із бронежилетами та касками. “Рік воюємо, а на сто чоловік – 14 бронежилетів та касок! Це позор! Що я цій жінці мав відповісти? Мені очі соромно перед нею було підняти!”, – ділився міський голова.

У такій ситуації Володимир-Волинський не проводитиме фестиваль “Володимир”, що традиційно проходив на День міста – 29-го липня. Але театральне свято «Володимирський узвіз» планують провести. “Від дня міста ніде не дінешся – день народження є день народження. Просто заходи будуть скромними, мабуть все в один день”, – повідомив Саганюк.




коментарів: 3
  1. Замість традиційних пяних шашликів у центрі міста, можна провести безкоштовні спортивні свята: крос, велопробіг ще один, дітям організувати спортивне свято “Веселі старти” – оце буде святкування, задіяти туристичний клуб – нехай діти на канатній дорозі покатаються (таке вже було, чи це меру міста не під силу а тільки свідкам і протестантам). А в парку хай краще Зінкевич проведе ще один благодійний ярмарок – користь буде для АТО і меру “очі не прийдеться опускати”. Все одно ж люди в парк потягнуться за звичкою.

  2. Мможе БУГу пора заборонити анонімне коментування? Тоді і дурних коментарів поменшає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок