<

Про ситуацію у Хобултівській сільській раді та роботу з дітьми говорили на колегії Володимир-Волинської РДА

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:16 | 21.12.2016 / Володимир / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

21-го грудня під головуванням голови Володимир-Волинської районної державної адміністрації Наталії Василець відбулося засідання колегії РДА. У її роботі взяли участь голова районної ради Роман Гук, сільські, селищні голови, начальники відділів та управлінь районної державної адміністрації, керівники підприємств та установ.

На засіданні колегії було розглянуто 5-ть питань. Перше стосувалось формування районного бюджету на 2017 рік. За словами начальника управління фінансів РДА Олени Бондарук, районний бюджет 2017-го року повністю збалансований та відповідає всім встановленим нормам. Нагадаємо, що депутати районної ради прийняли районний бюджет на 2017-ий рік, ще на минулому тижні.

Другим, про стан роботи щодо попередження дитячої бездоглядності, безпритульності та соціального сирітства, доповідав начальник служби у справах дітей РДА Олександр Смоляр. Він зазначив, що працівники служби контролюють ситуацію з дітьми, які потрапили у складні життєві обставини, постійно проводять роз’яснювальну роботу у проблемних родинах, здійснюють представництво дітей у судах та консультують родини по різноманітних питаннях.

Наступне питання стосувалось результатів перевірки роботи виконавчого комітету Хобултівської сільської ради по здійсненню делегованих повноважень органів виконавчої влади. Як зазначила голова відповідної сільської ради Оксана Мороз станом на 1-ше листопада 2016-го року заборгованості по заробітній платі з нарахуваннями працівникам бюджетних установ, спожитих енергоносіях не було. Основними проблемами Оксана Миколаївна назвала необхідність розробки нового генерального плану села Микуличі, відсутність належного облаштування доступу інвалідів на візках до деяких об’єктів громадського призначення, проблеми з благоустроєм населених пунктів, недостатній рівень просвітницької і пропаганди знань з питань захисту та дій у надзвичайних ситуаціях та деякі інші. Але попри все вищесказане колегія РДА визнала роботу виконавчого комітету Хобултівської сільради задовільною та закликала врахувати всі недоліки та вжити заходи по їх ліквідації.

По всіх питаннях, що були розглянуті на засіданні, прийнято відповідні рішення.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця