<

Про результати роботи Володимир-Волинського інклюзивно-ресурсного центру за рік існування розповіли у студії «БУГу»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:39 | 6.03.2019 / Володимир, Онлайн /
Перегляди
3
/ коментарі 4

6-го березня 2018-го року було урочисто відкрито двері інклюзивно-ресурсного центру у Володимирі-Влинському. На той час це був перший подібний центр в області.

Про напрацювання і зміни в центрі за рік існування розповіла інтернет-виданню «БУГ» директор ІРЦ Олена Токарєва.

Звісно, розповідає вона, бути першопрохідцем важко. Довелося попрацювати над документацією, провести ремонти тоді у двох перших кімнатах, знайти професіоналів, які б працювали з дітьми. Допомогла підтримка батьків, міської влади. Допомога на створення центру надійшла і за сприяння народного депутата Ігоря Гузя.

На досягнутому тоді не зупинялися. Сьогодні в розпорядженні центру не тільки дві кімнати. Для центру довиділили приміщення в тій же будівлі. Відтепер тут є кабінет логопеда, психолога, дефектолога. У деяких кімнатах все ще ведуться ремонтні роботи, але вже незабаром планують облаштувати для діток кухню.

Одним з найбільших бажань, які хотілося б втілити цьогоріч, розповідає Олена Токарєва, є створення спортивної кімнати для вихованців центру.

Детальніше у відео.




коментарів: 4
  1. Старіє Олена батьківна…
    Цікаво чому в неї так очі бігають, проста ж розмова?

    • Ну, це ваша дуже суб’єктивна думка,оскільки я не бачу на даному відео бігаючих очей, а лишень хвилювання перед камерою, котре властиве кожній людині. Хіба не так?

  2. звичайно , те що такий заклад необхідний в місті сумніву немає . Але того як він створювався і як призначався керівник – тут питань багато.
    вже так старалася місцева влада догодити Гаранту , точніше його дружині ,яка опікувалася створенням таких центрів , що наломала купу і фактично зараз цей цент працює нелігітивно, так як
    1. всі рішення депутатів по створенню центру приймалися з процедурними порушеннями . А це є вже серйозна підстава для любого суду прийняти рішення про визнання створення центру незаконнним.
    2. Керівник чи керівниця центру була призначена внаслідок нелегітивних маніпуляцій влади, а не так як це вимагає законодавство
    3.Деякі положення Статуту центру суперечать законам України
    4.Штатний розпис та система оплата праці центру не відповідає вимогам Міністерства фінансів України, тобто на ділі має місце нецільове використання бюджетних коштів…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця