<

Про консервний завод, Провідну неділю та плани на День міста говорили на брифінгу міського голови Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:38 | 17.04.2018 / Володимир /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні

17 квітня на початку брифінгу міського голови до представників окремих інтернет-видань  звернувся директор КП «Полігон» Олександр Козичко, аби спростувати інформацію, яка облетіла мережі.

Його підприємству «приписали» ремонт доріг, при якому смолою поливають із звичайного кухонного чайника. Як зауважив Олександр Іванович журналістам, інформацію слід ретельно перевіряти, а то КП «Полігон» зганьбили на всю область, хоча працівники підприємства до вказаних ремонтів задіяні не були, – пише сайт міської ради Володимира-Волинського.

Після вияснення цієї ситуації, міський голова Петро Саганюк дав відповіді на запитання місцевих журналістів:

  • Як минула Провідна неділя? (міськрайонна газета «Слово правди»)

Без особливих зауважень. Звичайно, проблеми створювала ціла колона автомобілів, але і комунальні служби, і представники поліції намагались цей рух регулювати.

  • Надійшло запитання у редакцію газети від ветеранів. Вони цікавляться, чому зрізали дерева на вул.Ковельській, 10 і , узагалі, чи не зрізають більше, ніж садять нових? (міськрайонна газета «Слово правди»)

Зрізали дерева там, де має бути стоянка, та там, де гніздувались ворони. Підсаджуємо нові. Вже по місту висаджено близько півтисячі. Сьогодні привезли ще 300 саджанців з розсадника, що у селі Гаразджа, протягом двох днів вони будуть висаджені.

  • Чи буде на території консервного заводу щось будуватись? (міськрайонна газета «Слово правди»)

Там у тих територій є власники, які мають плани щодо житлового будівництва. Приміщення колишнього заводу застарілі та не такі енергоефективні, щоб можна було дозволити завод запустити, тепер зовсім інші технології. Тож люди обдумують інші варіанти використання території та приміщень.

  • Відновили навчання у школах, але деякі батьки із засторогою ставляться до відвідування дітьми навчальних закладів. Чи є сенс не пускати дітей до школи? (АТМ «Володимир»)

39 випадків кору зафіксовано у місті. Інкубаційний період хвороби – 21 день. Тому директори шкіл отримали доручення убезпечити дітей, що вийшли на навчання після карантину та прослідкувати, щоб діти, які уже перехворіли, не приходили до школи, доки не завершиться цей небезпечний тритижневий період.

  • Що встигли зробити за ці погожі дні у місті? (міськрайонна газета «Слово правди»)

Погода випала на Великдень та на провідний тиждень, тож переважно займались підготовкою до них, зокрема, вивозом сміття з міста і кладовища. Розпочали ремонти вулиць. Вчора ямковий провели на вулиці Володимира Великого, завтра буде відбуватись асфальтування вулиці Сірка, згодом ремонт Лабораторної.  Дав доручення підремонтувати цього тижня вулицю Ак.Глушкова та територію біля лікарні. Так щотижня ставитимемо плани і будемо їх виконувати.

  • А до Дня міста які основні плани? (міськрайонна газета «Слово правди»)

Благоустрій у парку «Слов’янському», стоянку автомобілів біля собору Різдва Христового і роботи в парку біля історичного музею, на що вистачить коштів. З вільних залишків маємо десь мільйонів п’ять, але лише стоянка потягне на півтора мільйони гривень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа