<

Про енергозбереження та успіхи учнів Володимир-Волинського району говорили на колегії РДА

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:10 | 26.05.2016 / Володимир / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

26-го травня відбулося засідання колегії Володимир-Волинської райдержадміністрації під керівництвом голови РДА Наталії Василець. На розгляд колегії виносились питання, що стосувались підсумків роботи структурних підрозділів в напрямках енергозбереження, роботи з обдарованими дітьми та виконання нормативних актів. 

В засіданні взяли участь голова районної ради, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, відповідальні працівники апарату райдержадміністрації, керівники окремих територіальних органів, селищні і сільські голови.

Перше питання стосувалось підсумків роботи господарського комплексу району в осінньо-зимовий період 2015-2016 років та підготовку до наступного сезону. Доповідач, начальник відділу містобудування, архітектури та ЖКГ РДА Петро Чуцький, зазначив, що минулий сезон пройшов без аварій, оскільки були сприятливі погодні умови. В багатьох бюджетних установах та об’єктах господарювання були проведені енергозберігаючі заходи. В основному це школи, в яких були встановленні пластикові вікна, в деяких адміністративних будівлях та ФАПах були встановлені твердопаливні котли. В 3-ох селах звичайні лампи освітлення замінили на енергозберігаючі.

Голова РДА Наталя Василець звернулась до голів сіл та керівників шкіл, щоб вони активніше проводили енергозберігаючі заходи, а зекономлені кошти будуть направлені на покращення матеріально-технічної бази цих навчальних закладів.

Стосовно роботи з обдарованими дітьми доповідала начальник відділу освіти, молоді та спорту РДА Оксана Бігун. За її словами школярі району охоплені гуртковою роботою, активно займаються спортом та розвивають свої здібності у більше ніж 30-ти групах творчих об’єднань. На жаль, у рейтингу області за результатами предметних олімпіад Володимир-Волинський район займає останнє місце. Таку ситуацію можна пов’язати з відсутністю систематичної роботи вчителів у цьому напрямку та пошуку обдарованих учнів, які мають здібності у конкретних дисциплінах.

Наталя Василець наголосила, що покращуючи матеріально-технічну базу шкіл, керівники не звертають увагу на головне – рівень знань. Тому варто більше підтримувати саме ті навчальні заклади, які показують хороший результат на олімпіадах, тоді директори та вчителі будуть зацікавлені у роботі з дітьми.

Наступні рішення стосувались ефективності використання коштів, що виділяються на оплату спожитих енергоносіїв та енергозбереження в бюджетних установах та стану виконання нормативних актів різних рівнів.

По всіх питаннях, що були розглянуті на засіданні, прийнято відповідні рішення.

IMG_0173




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер