<

Про «екологічні» стосунки в парі розповідав на гутірках «Княжого» тренер з Нововолинська Сергій Смолярук

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:46 | 22.08.2021 / Володимир / /
Перегляди
3875
/ коментарів 11

22-го серпня під час другого дня проведення фестивалю Княжий на гутірках виступав експерт у сфері здоров’я, психолог за освітою та голова муніципальної варти у Нововолинську Сергій Смолярук.

Сергій розповідав про важливість спорту в житті кожного, про природнє місце жінки та чоловіка в суспільстві, та чому багатьом важко побудувати здорові стосунки.

“За своєю природою жінкам подобаються мускулисті чоловіки, а чоловікам жінки з широким тазом та пишними грудьми – це закладено в нас на підсвідомому рівні, щоб дати здорове потомство”, – розповідав спортсмен.

Важливо підтримувати здорове харчування та бути у підтягнутій фізичній формі, щоб, як мінімум, почувати себе впевнено.

“Щаслива жінка не повинна працювати! – Висловився психолог. Це завдання чоловіка. Дружина, в свою чергу, повинна піклуватися про домашній затишок та дітей. За високим успіхом жінки ховається великий страх, який вона приховує, створюючи захисну оболонку у вигляді кар’єри.

Діти, дім, суспільство – три сфери, за знаннями Сергія, на яких повинна акцентувати увагу дівчина, яка хоче бути щасливою в стосунках та сприяти побудуванню міцної сім’ї.

“Щодо чоловіків, то “Вовка годують ноги”: якщо він більше чотирьох годин знаходиться вдома, то його тіло обростає жиром та насичується непотрібними жіночими гормонами”, – сказав Смолярук.

Звичайно, сучасний світ дуже змінився, чоловіки з жінками частково переймають ролі один одного, проте, щоб почувати себе щасливими та цілісними, від природнього розподілу не варто відходити надто далеко, за словами Сергія.




коментарів: 11
  1. Буг. Ви серйозно?) пишете таку дичину у 21 році?) і ваші кориспонденти які це писали згідні з цим висловлм 19 століття?
    Лікарки, депутатки, журналістки, військовослужбовиці мали б бути вжома з дітьми? Ну ви хоч не розповсюджуйте таке…((( У вас в редакції тоді також мало б не бути жінок, або вас назвали всіх переляканими жіночками

    • Я думав що це тільки я це відчуваю. У недо-княжому смердить. Причому сморід часом змінюється. То свиняче, а то курячий послід. В особливо “вдалих” днях нас радують міксом. Ну ж місту потрібні зміни.

  2. Мало хто з чоловіків бажає бачити на кухні корову обросшу жиром та непотрібними складками. То вже краще молоко із супермаркета)…

    • а жінки,звісно, всі у захваті від чоловіків, смердячих сигаретами, і часом алкоголем, вагітних на 6 а то й 9 місяці.

  3. все зрозуміло. Кіндер-кухен-кірхен. Де ви бирете таких “, , яким самим “психологів”,яким самим потрібен спеціаліст?

  4. Пан недороблений “спікер”, виходь почастіше з дому, бо вже обріс тими жіночими гормонами, розширив таз і виростив жіночоподібні ціцьки, шо як бува заїдеш в Європу, то яке заднєприводне замахнеться на потомство з тобою.
    І ше: за чорною футболкою свинячих складок не сховаєш, як би не втягував пузо.
    І ше: міняй хоть інколи футболку, бо ж кроноспан не завжди настільки смердить, шоб перебити запах від тебе.
    Поки всьо!
    Піду помию руки…

  5. Щасливі жінки в Україні не живуть якщо слідувати за логікою цього самозванця

  6. Як “цікаво” про те,що щаслива жінка не повинна працювати…сумніваюсь ДУЖЕ в професійності пана Сергія,якщо він такі речі людям доносить…Щаслива жінка повинна займатись тим,що приносить їй задоволення,повинна реалізовуватись у житті як особистість,а не лише як “контейнер”для виношування дітей,”фрекенбок” для чистоти в домі і “наймичка” для близьких….І не таке то вже це просте питання-у парі домовляються хто для чого,хто коли і що….

    • Світланко, якби ж то воно вас почуло.
      Але то тупий криминальний елемент з купленим дипломом – воно не зрозуміє.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер