<

Про дітей загиблого воїна Дмитра Головіна із Володимира-Волинського турбуватиметься міська влада

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:09 | 10.02.2015 / Володимир /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Міський голова Петро Саганюк доручив своїм заступникам оплатити борг за комунальні послуги сім’ї загиблого в АТО мешканця Володимира-Волинського Дмитра Головіна. 13 тисяч гривень – це сума боргу за помешкання, в якому живуть 8-річна донька та 12-річний син героя.

“Війна іде, воїни гинуть, а відпрацьованої системи перевезень тіл загиблих на батьківщину так і не має. Коли транспортували Діму, то допомагали усі – влада, підприємці, волонтери. Невідома волонтерка із Дніпропетровська допомогла оформити документи на вивіз тіла, а це, повірте, ще та бюрократична тяганина”, – розповів Петро Саганюк.

Тепер у Володимирі залишилася сім’я Дмитра Головіна – двоє дітей, які мешкають із бабусею. Міська влада має на меті не лише погасити борг за комунальні послуги героя, а й усіляко фінансово опікуватися дітьми. Із бюджету виділятимуть кошти на погашення квартирної плати Головіних, а також безкоштовно харчуватимуть діток у школі. “Ми повинні знати, чим живе ця родина, що їм необхідно і щось постійно для них робити”, – зазначив мер.

Окрім того, за кожним із заступників міського очільника Саганюка закріплені сім’ї загиблих і про роботу із ними чиновники постійно звітуються Петру Даниловичу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця