<

Представили нову схему організації дорожнього руху у Володимирі: на деяких перехрестях може з’явитися круговий рух

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:16 | 30.11.2021 / Володимир / , /
Перегляди
2359
/ 1 коментар

30-го листопада львівська компанія архітетури та мобільності «Urban Promo» презентувала варіанти покращення схеми організації дорожнього руху, які можна застосувати на вулицях Володимира.

Директор ТОВу виступив у міській раді з презентацією схем розташування світлофорів, автомобільних стоянок, велосипедних доріжок та кругових перехресть, які можна облаштувати на вулицях з ускладненим рухом у Володимирі.

Зокрема транспортні проблеми є на перехресті вулиць Данила Галицького, Луцької та Ковельської, а також на перехрестях Генерала Шухевича – Ковельської та Степана Бандери – Устилузької.

На перетині цих вулиць експерт з питань транспортного планування Роман Зубачик запропонував проєкти кільцевого руху. Це, згідно з транспортним моделюванням, значно полегшить та зробить безпечнішим рух автомобілів.

На вулиці Ковельській біля ЗОШ №3 та на вулиці 20-го липня можна розмістити паркінги, заїзд та виїзд від яких не створюватиме незручностей та аварійних ситуацій.

Загалом, ширина проїжджої частини цетральної дороги та інших масштабних перехресть міста не відповідають державним будівельним нормам України. Тому рух на них рекомендовано врегулювати.

На центральному перехресті пропонують підкорегувати рух світлофорів.

“Щоб не витрачати багато часу та коштів на різні варіанти моделювання дорожнього руху, це варто зробити один раз та якісно”, – сказав директор компанії “Урбан Промо”.

Нове планування запропонували на 19-х вулицях Володимира. Загалом перебудови можуть обійтися в 13 мільйонів. Найдорожче коштує переоблаштування вулиці Ковельської – понад 3 мільйона.

Перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук повідомив, що до кінця року буде проведене моделювання потоку транспорту в місті. Також міська влада поставила завдання проєктній групі розглянути можливість збільшення паркомісць у центральній частині міста – зокрема, біля площі Героїв з боку вулиці Ковельської та біля культурно-мистецького центру.




один коментар
  1. Я так думаю, що на всіх цих викрутасах і знаках хтось відмиє немалі гроші. І не знаю, чи щось покращиться з безпекою, но те, що збільшаться затори – 100%. Хоча шо мені. Я на ровері.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок