<

Представили нового прокурора і заступників реформованої Володимир-Волинської місцевої прокуратури

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:26 | 16.12.2015 / Володимир / , /
Перегляди
15
/ коментарі 3

16-го грудня у культурно-мистецькому центрі Володимира-Волинського відбулося представлення нового місцевого прокурора – Віталії Книш.

Окрім місцевого прокурора познайомили із першим заступником Володимир-Волинської місцевої прокуратури Володимиром Хілюком та двома заступниками Миколою Андрейцевем і Іваном Васьовчиком. 

Місцевий прокурор та заступники вже раніше працювали у правоохоронний органах, зокрема Іван Васьовчик на посаді помічника прокурора у Нововолинську. Також, перед призначенням на посаду всі кандидати пройшли 4-рівневий відбірковий конкурс.

_MG_1427

Процес реформування прокуратури передбачає створення місцевих прокуратур, який закінчився 15-го грудня і місцеві прокуратури розпочали свою діяльність.

На території Волинської області діє 4 місцеві прокуратури: Луцька, Маневицька, Ковельська та Володимир-Волинська.

Юрисдикція Володимир-Волинської місцевої прокуратури охоплює:

  • місто Володимир-Волинський,
  • місто Нововолинськ,
  • Володимир-Волинський район,
  • Іванічівський район,
  • Горохівський район,
  • Локачинський район,
  • Туріський район.

Для того, щоб прокуратура як структурний орган була представлена у всіх районах, то її представлятиме начальник відділку, який буде знаходитися у всіх районах. Окрім цього, два заступники будуть працювати у Горохові та Нововолинську.

Першочергове завдання Віталії Книш – це налагодити діяльність місцевих прокуратур, так як саме прокуратура координуватиме діяльність правоохоронних органів, які наразі проходять реформування.

IMG_1430
IMG_1436
IMG_1429




коментарів: 3
  1. Представляти І Васьовчика немає потреби. Мешканці Нововолинська його дуже добре знають. Як він туди потрапив? Хто із прокурорської братії лобіював йогор призначення? Ну, матимемо того самого “дахувальника” місцевої мафії!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер