<

Представили нового директора центру профосвіти у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:37 | 11.01.2022 / Володимир / /
Перегляди
4214
/ коментарі 4

11-го січня в актовій залі Центру професійної освіти Володимира представили нового директора Юрія Мозоля.

Нагадаємо, 16-го грудня у Володимирі методом голосування обрали нового очільника ЦПО. Серед трьох кандидатів найбільше голосів набрав Юрій Мозоль. Після чого затвердили його кандидатуру в області.

На представлення нового керівника центру профтехосвіти у Володимир завітали начальниця управління освіти і науки Волинської ОДА Людмила Плахотна, депутати Волинської ради Андрій Бокоч, Валентин Кошельник, Ярослав Матвійчук, який представляв і міську владу, представники районної ОДА та педагогічний колектив ЦПО.

Раніше Юрій Мозоль працював на митниці, займався підприємницькою діяльністю, хоча й має педагогічну освіту. Контракт із ним підписали на два роки.

Виступаючи перед колективом він закликав усіх згуртуватися. Та пообіцяв, що масового звільнення працівників закладу не буде.

“Уже немає три окремих заклади. Нам треба зрозуміти, що ми всі – один колектив. Зі свого боку можу пообіцяти, що ніяких команд заводити не буду, ніяких великих ротацій точно не буде”, – додав новий очільник навчального закладу.

До нього на цій посаді зі 1994 року працював Володимир Смоляр.




коментарів: 4
  1. Яка підприємницька діяльність))) Колишній митник хабарник, якого вигнали по статті…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер