<

Працівницю, яка торгувала без маски у кафе Володимира, звільнили від адмінвідповідальності

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:14 | 13.11.2020 / Володимир / , , /
Перегляди
5
/ коментарі 2

Працівницю кафе «Зустріч» у Володимирі-Волинському, яка торгувала на робочому місці без захисної маски, міський суд звільнив від адміністративної відповідальності, обмежившись усним зауваженням. Провадження у справі закрили у зв’язку з малозначністю – жодних негативних наслідків від дій працівниці не настало.

Про це йдеться у постанові Володимир-Волинського міського суду від 9-го листопада, оприлюдненій 11-го листопада.

29-го жовтня о 14:00 хвилин працівниця, перебуваючи на робочому місці в кафе «Зустріч» (вулиця Луцька, 18) здійснювала торгівлю без засобів індивідуального захисту (без захисної маски), за що передбачена адміністративна відповідальність згідно зі ст.44-3 КУпАП.

У суді жінка розкаялась та свою вину визнала, просила суворо не карати та обмежитись відносно неї усним зауваженням. Суд постановив звільнити жінку від адміністративної відповідальності та не накладати на неї штраф.

“Провадження у справі закрили за малозначністю (ст.22 КУпАП), незважаючи на наявність формального складу адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 44-3 КУпАП в працівниці, оскільки вона вперше притягується до адміністративної відповідальності, жодних негативних наслідків від її дій не настало”, – йдеться в постанові.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер