<

Працівники закладів культури Володимир-Волинського району можуть не отримати оздоровчі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:27 | 25.05.2015 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Ситуація із індексом інфляції в Україні суттєво впливає на місцеві бюджети. Так, у Володимир-Волинському району при формуванні основного фінансового документу закладався індекс близько 13%, а на даний момент він сягнув 37%. Саме тому фонд оплати праці в районі тріщить по швах.

Начальник фінуправління Олена Бондарук запропонувала поки що зачекати із виплатою оздоровчих працівникам закладів культури району. Вона сказала, що необхідно уважно переглянути кошториси відділів і управлінь, які фінансуються із районного бюджету.

“Ставтесь економно до видатків. На сьогодні треба покладатися на свої можливості, а не очікувати державної дотації. Дивлячись на ситуацію в Україні усі чиновники повинні розуміти: держава обіцяє, однак чи вийде виділити додаткові кошти на зарплатний фонд – поки що не зрозуміло”, – сказала пані Бондарук.

Така доля омине освітян – вони та категорія бюджетників, які залежать від субвенції із головної кишені країни. Однак, прогнози фінансистів такі, що із 25-го червня можуть виникнути затримки із виплатою відпускних. Затримки сягнуть десяти днів.

Хоча, начальник управління фінансів Олена Бондарук запевняє, що профільне міністерство прийме усі міри, аби, згідно із законом, виплатити освітянам за три дні до відпустки усі належні кошти.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер