<

Працівники Облавтодор перекрили дорогу поблизу Володимир-Волинська. ФОТО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:03 | 14.09.2015 / Володимир /
Перегляди
8
/ 1 коментар

Маштабний мітинг працівників Облавтодору пройшов сьогодні, 14 вересня, у Володимир-Волинську. Розпочався об 11 годині ранку і тривав одну годину. Мітинг проходив у формі постіного ходіння по пішохідному переході поблизу зупинки ДЕУ, що на вулиці Луцькій.

Головна вимога працівників Облавтодору це виплата зарплат, яку затримують ще з березня через заблокування рахунків Служби автомобільних доріг у Волинській області. В с. Фалемичі, що поблизу Володими-Волинська, на страйк вийшо 62 співробітника філії.

DSCN2667
DSCN2692

“Вийшли із співробітниками на акцію, так як з березня не виплачують зарплати. Добиваємося зарплати та стабільної роботи. Чекаємо, що районна та обласна влада зверне на нас увагу і почне вирішувати дане питання. Акціє є маштабною і проходить по всій Волині.” – зазначив начальник філії «Володимир-Волинська ДЕД»  Микола Хільчук.

Мітинг тривав одну годину і за цей час до працівників Облавтодор не приїхали представники Володимир-Волинської РДА. Страйкарі пообіцяли повторювати дану акцію, поки їх не почують.

Також, подібні акції пройшли  в с. Вишнів (траса Ягодин – Ковель), с. Копачівка (траса Ковель – Луцьк), м. Ківерці (траса Луцьк – Маневичі), с. Шклінь (траса Луцьк – Горохів), с. Дубове та м. Ратне (траса Ковель – Ратне).

DSCN2686
DSCN2695
DSCN2699
DSCN2709
DSCN2713
DSCN2715
DSCN2717
DSCN2718




один коментар
  1. чесно сказать какие дороги такая и зарплата.давно нужно реформировать Автодор.никак не научатса почеловечески делать дороги

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок
15 Квітня, Понеділок